Pogledajte Linićevu listu poreznih dužnika, HRT duguje 222.625.587,96 kn

Naslovnica Forum Komentari članaka Pogledajte Linićevu listu poreznih dužnika, HRT duguje 222.625.587,96 kn

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Srbija, Grčka, Italija…. gore navedene države su uvele tzv. poreznu listu srama, a nakon toga financijski i gospodarski skliznule u još veću provaliju…. nisam čuo da u D, CH, SE postoje navedene liste al postoji nešto drugo., a to je svijest o plaćanju poreza i država koja ne čeka da se nakupi milion ili milijarda nego reagira na eurocent duga…

Meni je zanimljivo to da su svi zaboravili da je netako davno prije objave registra dužnika TODORIĆU otpisano 400.000.000,00 kn.

Lijep pozdrav!

1. Uz svakog dužnika NEDOSTAJE ime i prezime odgovornog poreznog referenta i obrazloženje zbog ćega porez nije naplaćen.
2. Iza te liste dodati listu svih poreznih inspektora sa detaljnim opisom njihovih aktivnosti na naplati poreza pa da vidimo ćime su se konkretno oni bavili svih ovih godina i kolike su kazne naplaćivali – očekujem da će 95% aktivnosti biti na poreznom “nadzoru” pekara, kafića, buregđijskih radnji i ostalih beznačajnih poslovnih subjekata koji u globalu rade gotovinom.

dio naplatiti od svih zaposlenih u poreznoj upravi zadnjih 20 godina, počev od ministara financija…a meni za 500 kuna sjeli na plaću…


1. Uz svakog dužnika NEDOSTAJE ime i prezime odgovornog poreznog referenta i obrazloženje zbog ćega porez nije naplaćen.

Najžalosnije je što su ti referenti baš na temelju ovih propusta sebi sticali materijalnu korist a onogi od njih su i napredovali jer su znali žmiriti.

Umjesto da se kazneno gone jer nisu radili svoj posao i budu primjer ostalim služebenicima, ova vlada se odlučila na kozmetičko prikrivanje stvarnog problema. Baš zbog toga ova država nikada neće funkcionirati kako treba!

Nema – nas nigdje !!! Ni poslovno, ni osobno ni privatno…NIGDJE !!! HUUUUUUUURAAAAAAAA!!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Dug je dozvoljen i stvoren od porezne uprave koja je omogucila takvo poslovanje. Nosioc odgovornosti je zato porezna uprava.
Npr. ako radnik u ducanu ne naplati kruh od kupca, koga ce poslodavac kriviti, radnika ili kupca ? Tako je i porezna propustila (namjerno ili slucajnu) obveznu naplatu.

Mišljenja sam da ova tzv. lista srama je još jedan u nizu promašaja kukuriku vlade s ciljem da se pučanstvu dade malo drugih zanimacija i da se kaže kako misle "ozbiljno". Ovo treniranje strogoće trebalo bi bar nakratko skrenuti pozornost sa puno bitnijih tema: granice i sl.igrice oko drž.teritorija…

Smjeniti sve sefove poreznih

New Report

Close