Plaća mi je 33.000 kuna, a mjesečno uštedim jednu hrvatsku doktorsku plaću

Naslovnica Forum Komentari članaka Plaća mi je 33.000 kuna, a mjesečno uštedim jednu hrvatsku doktorsku plaću

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Recimo onda da je cijena solidnog kvadrata 6-7 tisuća eura i dragi moj doktore, sa tvojim uštedama od oko 1,5 keura mjesečno treba ti od 33 do 39 godina da vratiš kredit. A to da ga ne moraš vratiti jer je cijena perpeturiana pa stalno raste je još jedan od mitova kojima polako i sigurno dolazi kraj. Naprosto jer je to van svake pameti sa njihovim prirastom stanovništva i prirodnim obezvređivanjem nekretnina. Osim za top pozicije, a one su od 10 pa naviše i van su tvog “liječničkog” dometa.

Sigurno je da je tamo lakše i ljepše jer je sustav uređeniji… samo hladnoću i mrak Malmoa, Goeteborga ili Stockholma nitko normalan ne bi mijenjao za sunce iznad Splita. A da ne spominjem te njihove manje sredine…

Reklamirate iseljavanje? Eto, čovjek gore napisao i reklamu za ostanak.

Kupujmo hrvatsko!

Prestanite obmanjivati lažima Hrvate .

Nigdje vam neće biti tako dobro i tako isplativo raditi kao u Lijepoj Našoj.

Realno , kada odbijete sve pluseve i minuse Doma je uvjek najlješe.

Pitajte one koji su se kući vratili iz bijelog svijeta bez eura.

.

Čovjeka je stvorio rad, a ne gledanje u daljinu dok zalazi sunce. Nije samo stvar u novcu, financijskoj zadovoljštini za odrađeni posao nego se velikim dijelom radi o perspektivi tj. mogućnostima koje se otvaraju, ostvarenju ambicija koje netko ima (što vlastitim što svoje djece) i koje će daleko lakše (i poštenije!) ostvariti negdje vani kao kvalitetan/vrhunski stručnjak nego u našoj socijalističkoj žabokrečini gdje su primjerice bolnice većinom još uvijek na razini njemačkih na kraju 2. svjetskog rata.

sve ok neka je otišao. Možda mu i nije ključna plaća već uvjeti rada? Nije ni ovdje imao lošu plaću. No ne razumijem to njegovo pismo (i općenito takva pisma koje svako malo čitam) – koga boli k.urac što ti tamo imaš 33 k kuna plaću i što ti je ovako i onako?

ne razumijem to njegovo pismo (i općenito takva pisma koje svako malo čitam) – koga boli k.urac što ti tamo imaš 33 k kuna plaću i što ti je ovako i onako?

Djeca pokazju guzicu a bedaki novce.

Meni nebi nikada palo na pamet da napišem koliko zaradim Doma u Lijepoj Našoj od privatnih poslova koje sam pokrenuo legalno sam sa par kuna i plaćam porez Državi koju volim , i ja i moja cijela obitelj.
I koje sam sve nekretnine uspio zaraditi , kupiti i izgraditi koje onaj hvalisavac koga boli k.urac , neće zaraditi do smrti.

.

New Report

Close