PBZ uvećao neto dobit za gotovo 50 posto na 675,4 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka PBZ uvećao neto dobit za gotovo 50 posto na 675,4 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Naknade sve veće, kamte na štednju nikakve, kamate na kredite strašne u odnosu na druge europske države, radno vrijeme kako im se hoće/prepolovili, stave te pred svršeni čin kad su u pitanju raznorazne usluge, država se kod njih zadužuje, mi sve to plaćamo itd.Kako ne bi zaradili.

To će obradovati talijanske vlasnike banke, pa makar bila sitna kap na vrući kamen domaćeg i talijanskog bankarstva. Razlika između Italije i Hrvatske je pak ta, da oni imaju tržište i veliko stanovništvo, dobro gospodarstvo i know-how u mnogim gospodarskim granama. Što ono mi imamo? S lažnim znanjem i bezvrijednim diplomama ljudi ne mogu pokrenuti državu, ovakvim sustavom ne možeš ništa pokrenuti, a o ministrima i premijerima (izuzimam ovdje Oreškovića koji ima znanje i koji je imao peh što nema s kim u ovoj zemlji) koji nemaju blage veze o svom poslu i svojim resorima, bez obzira kojoj opciji pripadali, nema više smisla ni raspravljati. Kako nemaju znanje, bitno je da prave štetu i da stalno njuške guraju pred kamere i mikrofone i da se bave glupostima iz dana u dan, jer se nečim drugima i ne mogu baviti, jer za to čisto nedostaju znanje i prave namjere, a bez onog prvog ono drugo i ne dolazi do izražaja.


Naknade sve veće, kamte na štednju nikakve, kamate na kredite strašne

To je to da. Sada bi HNB i vlada kad je bude u svojoj centralno planerskoj maniri trebali intervenirati i odrediti koliko je dopušteni spread između kamata na depozite i kamata na kredite… Kada su već sve drugo odredili, propisali i izregulirali onda bi trebalo i to. Jer naravno prepustiti stvari slobodnom tržištu ne znaju i ne žele, a i tko bi želio kaos koji bi time nastao, jel tako?

Politika PBZ-a za mene je prošlost. To je bila L PLJAČKA – od koje smo se jedva otrgnuli i otišli
drugoj normalnijoj banci.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Samo da još dodam………..MOžda je javnost zaboravila. Privredna banka je kupila prije nekog vremena, MEĐIMURSKU BANKU…d.d. .a s njom i prihode jedne od najuspješnijih županija……
Nije bilo pravnog subjekta koji u to vrijeme preuzimanja -. nije imao poslovni račun u toj banci.
Ipak….zanima me, gdje čuvaju depozite…u Srbiji?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close