Ovo su plaće predsjednice, premijera, Ustavnog suda i HNB-a, ali iznenađenje je na samom vrhu

Naslovnica Forum Komentari članaka Ovo su plaće predsjednice, premijera, Ustavnog suda i HNB-a, ali iznenađenje je na samom vrhu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo su najzaslužniji za stanje u Hrvatskoj, pa su valjda za tako nešto nagrađeni. Ako budemo i dalje ovako napredovali povisit će si sigurno plaće za zasluge. Posebno me veseli što su na vrhu stručnjaci iz HNB, pohvaljeni od mjerodavnih europskih institucija za dopuštanje lihvarskih kredita u francima i najviših bankarskih kamata na kredite u EU. Samo tako dalje, slijedi uvođenje eura kao točka na i.

#samojako

mi smo ipak zemlja slučaj

s obzirom na pozamasan broj raznoraznih zamjenika, potpredsjednika, viceguvernera i slicnih izmisljenih titula, koliko su ti ljudi efikasni na dnevnoj bazi odnosno sto oni konkretno naprave za boljitak drzave.

Mnogi predsjednici uprava državnih firmi imaju , kroz raznorazne sisteme, daaaaleko veća primanja, pa nikome ništa. I to vladajuće, koji to god bili, nimalo ne vrijeđa.
Mislim da je rekorder, nedavno oslobođen svih svinjarija, bio PROTEGA HPB sa mjesečnim prosjekom oko 315.000 kuna!!!! I nikome to nije smetalo. A koliko sličnih još ima? Možda ne na tom iznosu, ali da se niti predsjednik vlade niti nitko od sabora ne buni da je to moguće.
Čitav niz “UPRAVITELJA” državnih firmi ima višestruko veća primanja od predsjednika države i predsjednika vlade, a njima, vladajućima, to uopće ne smeta.
A narod ko narod, ima li zastupnik u saboru tisuću kuna manje ili više, ma baš je to bitno, ionako ih je po petnaestak na sjednicama, imaju važnijeg posla.

New Report

Close