Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Otkriveno na kojim će cestama biti nove kamere MUP-a koje će snimati brzinu i registraciju
Pretraživanje
Dionička društva
Svi podaci prikupljeni s tih kamera bit će, navode u HC-u, dostupni i policiji.
tipka 31.1.2017.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

tisuće kamera, a kada nekome ukradu vozilo nema mu traga niti mogućnosti da se nađe.

Sramota

Ivo1950 29.7.2019.
Korisnik s iskustvom
100%

Naslov:“Otkriveno na kojim će cestama biti postavljene nove kamere..” Naravno,u tekstu ispod naslova ni riječi o cestama na kojima će biti postavljene nove kamere,osim općenite info da će biti po dvije u svakoj županiji. Moje pitanje. Zašto čitatelje vučete za nos lažnim naslovima,ispod kojih se ne nalazi najavljeni sadržaj? Je li klik važniji od čitatelja?

jaro 7.10.2019.
Korisnik s iskustvom
Veliki krug prijatelja
Dobar prosjek ocjena
100%

jasno je da ovo više nema veze sa sigurnošću na cestama nego s bezočnim pljačkanjem građana koji će voziti mrvicu više od ograničenja.a tih ograničenja ima strašno glu-pavih na način da čim izađeš iz naseljenog mjesta “povećaju” brzinu na “velikih” 60 na sat i normalno da će te oderati čim voziš malo brže! problem je što su ograničenja stavljana bez imalo mozga i potrebe kad su auti imali očajne kočnice, kad je asfalt bio pun rupa, kad nije postojao ni servo a kamoli današnji napredni sustavi prepoznavanja opasnosti i automatskog usporavanja vozila…asfalt je od tada postao bitno bolji, rupe su sanirane, ceste proširene, auti 100% bolji nego nekad,a ali prig-lupa ograničenja su ostavljena da bi policija mogla derati građane i puniti proračun jer netko vozi 10-15 brže od glu-pavih limita! vrhunac ludila su ograničenja na autocestama od jadnih 110 na sat kao što je na istarskom y!

Zadnja izmjena: jaro (9.12.2019. 13:42)