Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Općina sama napravila projekt za luksuzni hotel i sredila teren, sad se traži investitor
Pretraživanje
Dionička društva
Općina Klis osigurala je kompletnu infrastrukturu za potencijalne investitore u blizini lokacije, a na istoj parceli moguće je izgraditi dodatnih 10 vila uz sami hotel.
osi3 5.12.2005.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Upravo je to ono što investitori neće, da netko “osmišljava” projekte njihovim novcima. Neće to HDZ- marksistima nikad ući u glavu, dok ih netko ne zamijeni i ne potjera nogom u stražnjicu u privatni sektor, beskrajno će se iživljavati.

Ako je načelnik općine Klis dobar developer, neka ode u London i nađe investitore pokazujući im svoje reference u developerskom biznisu. Plaća od 200-300.000 kn mjesečno, pa naviše. Zašto bi sjedio u Klisu ako ga čekaju toliki novci u Londonu? Ili neka bar za svoj projekt u Klisu polaže ekonomsku studiju, istraživanje tržišta, ciljanu klijentelu, očekivani profit.

Ovo je ludost bez granica i nastavlja se svakim danom djelovanja HDZ-a u rasturanju države i društva.

viewer 28.1.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
100%

Da ponude infrastrukturu i olakšaju proceduru papirologije, je ok. Pravo pitanje je: Žašto nema stranih hotelskih lanaca kod nas!?