‘Odustajanjem od monetizacije, Vlada je pokazala da sluša građane’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Odustajanjem od monetizacije, Vlada je pokazala da sluša građane’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Onaj dio, gdje smo zajednički u nekim stvarima, komuniciramo i dogovaramo. Ova vlada je drugačije strukturirana nego što je to bilo prije. O bitnim stvarima se dogovaramo”

Nema ministra ili dužnosnika u Vladi koji u svom ekspozeu ne okrzne “bivše nesposobne”. A sami niti imaju pojma, niti stila. Pričali su da je npr. Pelješki most glupost i megalomanija HDZ a sad se time kite kao svojom idejom. Kad je YUsipović eliminiran rade sve ne bi li se uvukli u A.n.u.s građana da ih opet biraju za novi ciklus gluparija. Ne samo da bi se uvukli nego već izlaze na usta van. Takav skup bezidejaca i prodavača magle se ne viđa često.

šta nije slušala građane pri legalizaciji trošnih štala,zgrada i koje kakvih šupa na propalim seoskim gospodarstvima pa ko Mađari sve legalizirala za 100eura nego su dodatno zatukli seljaka.
Sjašite više.

definitivno najdebilnija vlada dosad

...ladies and gentlemen....AC/DC


definitivno najdebilnija vlada dosad

forum mladih Stranke Destruktivnih Parazita, dobio je partijski zadatak, da na svakom koraku vrši sabotaže i diverzije protiv RH, što im putem ovakvih zelenih ministarskih lavova prilično uspijeva

Proveli bi oni monetizaciju 100%, bez da bi se i osvrnuli na narod samo da su imali i jednu iole solidnu ponudu. Na kraju kada su vidjeli da nitko ne nudi neku suvislu lovu, prodaju maglu da slušaju narod.
Sada su im i narodne pare dobre jer do drugih nemogu ni doći jer im nitko više ni zajmiti neće.

ma lipe ne dat za ovo i HEP.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close