Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Od svibnja kazne samo za privatna poduzeća?
Pretraživanje
Dionička društva
Država je osigurala da razine vlasti kao ni državne tvrtke i organizacije ne budu odgovorne za zloupotrebu osobnih podataka.
VasIsusK 31.5.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
100%

To je zato jer agencija za zastitu osobnih podataka rade idi.oti, imbec.ili I poltroni koji ne razumiju materiju koja im je povjerena na reguliranje. To je I razlog zasto ova zemlja zaostaje, jer se vodi neprofesionalnoscu, ne-modernizmom mediokritetstvom. To je jedini moguci zakljucak koji se moze izvesti iz tako ocigledne diskriminacije koja se cini privatnim drustvima u odnosu na javna I drzavna drustva. Sramno. Zato mladi odlaze iz zemlje jer ne mogu trpiti to s.ranje

DubaToo 23.9.2015.
Dugotrajni korisnik
100%

Ako je ministar Lovro izjavio kako stoji u tekstu “ da neće valjda država sama sebi kazne naplaćivati” to je jako skandalozna izjava za smjenu jer ne samo da je diskriminirajuća nego je javno izjavio da su javna poduzeća ili institucije zaštićene svete krave za koje ne vrijede pravila EU, odnosno iznimke su se mogle primijeniti na npr. uz obrte i na mikro i male poduzetnike, a ne nikako na HZZO ili FINA-u koja me je prošli tjedan za obnovu certifikata tražila JMBG????

trader 2.3.2006.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
100%

Katastrofa, sve gore i gore. Pa tko je lud da otvori poduzeće i riskira platiti kao direktor pola milijuna Kn iz privatnog džepa, samo zato jer te netko frustriran tužio ili je neki činovnik tamo krivo protumačio privatnost. Svaka šuša te može tužiti, ovo je gore nego u 25 godina postojanja ove države. Samo krajnji neznalica će riskirati privatnu imovinu zbog ovog nevjerojatno lošeg propisa. Ovo se sumrak za male Internet tvrtke čiji vlasnici/direktori mogu odmah na ulicu među beskućnike ako ih tuže za kršenje privatnosti. A to je tako eluzivan pojam da je strašno. Eu i dalje pada na sve lošije

dza 18.1.2018.
Korisnik s iskustvom
Mali krug prijatelja
100%

Aham, u privatnim tvrtkama se može naplatiti iz džepa direktora i zaposlenika,

a u javnim poduzećima ne postoje zaposlenici?

osi3 5.12.2005.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

cijeli gelipteraj od vlade sastoji se gotovo isključivo od spodoba koje nisu nikad ni privilrile u privatni sektor, i svaki dan možemo očekivati sve gore i idiotskije stvari od njih. mislio sam da je milanovićeva vlada vrhunac kulta negativne selekcije, ali ova ekipa se trudi prikazati se još gorom. marasa, opačićku, holy i ostale iz plejade ministara bez dana radnog staža na konkretnom poslu zamijenili su tolušić, kuščević, ćorić.

dok neka nova opcija ne slomi ovu partijokraciju, izgleda da će glavna kompetitivna prednost za ministarsku fotelju biti neimanje ikakvog konkretnog znanja i iskustva.

extensis 6.4.2018.
-

Ovo je kompletna dezinformacija! Sve ORGANIZACIJE, čak i fizičke osobe ako se bave određenim djelatnostima podliježu regulaciji GDPR.
Volio bi vidjeti po kojim dijelovima navedenih članaka se došlo do zaključka da obrtnici ne moraju poštivati GDPR.

@poslovni.hr ovo bolje maknite jer će vam ljudi još i povjerovati.