“Obrana kreće agresivnije, dat ćemo Todorićev broj telefona”

Naslovnica Forum Komentari članaka “Obrana kreće agresivnije, dat ćemo Todorićev broj telefona”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zanimljivo je kad jedan iskusni odvjetnik daje broj telefona svoje stranke da joj se pozivom na telefon upućuje službeni sudski poziv i da se milordu Todoriću pravosuđe RH traba na taj način javiti. Todoriću, budi frajer pa dođi sam bez pozvia i reci: EVO ME, TU SAM, JEL ME NETKO TRAŽIO

Je, bit će frajer… ccc. Tip je pobjegao sa sinovima. Taj se nikad neće sam vratiti. Bojim se da će izručenje trajati mjesecima, ako ne i godinama.

Ivica je ionako bacio taj telefonski broj, da ga ne bi locirali, uhitili i transferirali, nešto je i on u ratu naučio, osim ratnog profiterstva

Iz novinarskih je krugova procurila poluinformacija de je u dvorišta Kulmerovih dvora ušao i jedan odvjetnički vježbenik (navodno sin visokog pravosudnog dužnosnika) te da se je on policajcima na ulazu legitimirao kao punomoćnik Tofdorićevog inače dobročudnog i simpatičnog peseka.

Da, sad ga cijenim…u Londonu je ..u svom stanu na prestižnoj adresi….i telefonira svom odvjetniku….
Tako treba.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

U Londonu je sitting duck :). Jako puno ih je zeljno njegovog novca.
A sada svi znaju koliko je ukrao. 🙂

Status Quo: Roll Over Lay Down


U Londonu je sitting duck :). Jako puno ih je zeljno njegovog novca.
A sada svi znaju koliko je ukrao. 🙂

Opet si prva na prvoj liniji pisanja gluposti. Ili prvi… London pun Arapa i ruskih oligarha. Taman bi se tamo netko bavio s njegovih par sto milijuna kuna. U odnosu na te i takve igrače, on je tamo skoro pa sirotinja.

Dobro obaviješteni izvori iz susjedstva Kulmerovih dvora obznanili su da su policajci koji čuvaju ulaz u to zdanje osporili pravo ulaza ranije rečenom odvjetničkom vježbeniku, jer se navodno nije mogao iskazati s valjanom punomoći za zastupanje već rečenog peseka (čuke), te se o toj temi tijekom dana očekuju očitovanja Društva za zaštitu četveronožaca.

***i ja mislim da je u Londonu, ak se tak zove neki kvart u Beogradu… neznam tko puši te priče o Londonu

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

New Report

Close