Obitelj smijenjene dužnosnice Porezne uprave drži 25% Jadran hotela Rijeka

Naslovnica Forum Komentari članaka Obitelj smijenjene dužnosnice Porezne uprave drži 25% Jadran hotela Rijeka

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sve je jasno: preveslali su Linića u stjecanju dionica JHR i sada im se osvećuje. Linić je mozak Tržnica Rijeka i kupovine riječkih poduzeća. Bez njegovog blagoslova nema posla u Rijeci.

Aha…A to sto su propustili naplatiti 55 milijardi kuna poreza i doprinosa, to vjerovatno neme veze sa smjenama…

Znači sad su većinski vlasnici Obersnel i Linić.
Odlično.
I ako može pitanje, odakle im novci?

pravo je pitanje jesu li oni dionice stekli za vrijeme njenog mandata ili prije toga jer ako su stekli prije, onda je sve ovo bezrazložan “progon vještica”

Prije.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ja se pitam kakve veze njezino vlasništvo nad dionicama ima sa smjenom u poreznoj upravi, da li je ona pogodovala trgovačkom društvu kojem je suvlasnik ili je ovaj člnaka mlačenje prazne slame. Koja mu je svrha ako se ne ukazuje na njene nezakonitosti u radu ili privatnom životu ???

dobro je to anđa smislila,kako to da nema dionice tamo neki recepcioner ili kuhar jadran hotela rijeka ,samo žalosno koliko takvih anđa ima u hrvatskoj

Mislim da je javno objavljivanje nečijeg portfelja po našem Hr zakonu protuzakonito. Ako je tako sada bi lijepo tužio onog tko je to objavio. Razapeta ko da nitko u ovoj državi nema dionice. Naslov nema što.[emo_palacd]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

njeno vlasništvo vjerojatno nema veze sa smjenom, ali nije loše znati da osoba iz vrha Porezne uprave, smijenjena zbog zlouporabe ovlasti, skupa sa svojom obitelji drži više od 25 posto dionica hotelijerske kuće. što ako se ispostavi da država nije naplatila porez Jadran hotelima? ako vlasništvo ljudi na položajima nije bitno, čemu onda imovinske kartice?

ako ništa drugo bar je simpatična. od onih lopina tipa škegro i bago mi je već muka.

who dares, wins

Samo jedna stvar koja je do novinara… Obzirom da ovo o cijeni dionica i vrijednosti prenose od jučerašnjeg Jutarnjeg, moglo bi se bar provjeriti da li se radi o istoj firmi. Naime na burzi je listana Hoteli Jadran, a ova u članku je Jadran hoteli i nije listana kolko sam vidio. A čak i ova koja je listana je tržena za 20 k kuna zadnjih godinu i pol tak da to isto ne znači ništ, osim što se radi o krivoj firmi…

"these fat arrogant overpaid overfed overpriviliged overindulged white-collar business-criminal asshole c..ksuckers"


Ja se pitam kakve veze njezino vlasništvo nad dionicama ima sa smjenom u poreznoj upravi, da li je ona pogodovala trgovačkom društvu kojem je suvlasnik ili je ovaj člnaka mlačenje prazne slame. Koja mu je svrha ako se ne ukazuje na njene nezakonitosti u radu ili privatnom životu ???

Itekako ima veze. Kako je stecena tolika imovina?? Kako nasi politicari s 15 000kn steknu milijune? Istrazuje se reket, mito, prodavanje informacija, selektivna naplata poreza… ocito se kroz te aktivnosti stekla ogromna imovinska korist, a to se dalje ulagalo.

podaci u tekstu su ok, evo današnjeg stanja sa SKDD:

JADRAN HOTELI D.D./REDOVNA JDHR-R-A

1. FRANOLIĆ IVAN- 102.050 dionica, 38,97 %

2. AUDIO- 30.342 dionica, 11,59 %

3. LUŠTICA ZORAN- 29.690 dionica, 11,34 %

4.TUBIN NADA- 24.167 dionica, 9,23 %

5. ANDABAKA SANDRA- 22.000 dionica, 8,40 %

6. REDŽIĆ ANĐA- 22.000 dionica, 8,40 %

7. TRŽNICE RIJEKA D.O.O.- 20.485 dionica, 7,82 %

dionicom je zadnji put trgovano krajem 2007., po cijeni od 300 kn

Mercury in 5th house

Mercury in the fifth house produces an intellectual association with this house of creativity and the affairs of children. This position usually shows good writing and speaking ability, and it likewise shows artistic and creative interests. You express yourself in a dramatic and forceful way, enabling you to become an excellent teacher or actor. Games of mental competition attract your interest and mental stimulation is essential to your happiness. This position is associated with stock market analysts and investors. You may have an analytic, critical outlook on romance, and on life.

– See more at: http://astrology-numerology.com/astrology_planets.html#sthash.j9r0JeqS.dpuf

New Report

Close