Nove tablice s oznakama EU i našim grbom od Nove godine

Naslovnica Forum Komentari članaka Nove tablice s oznakama EU i našim grbom od Nove godine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nisu željeli Hrvatsku Državu.

Nakon što su predali naše oružje u JNA,
nakon što su izašli iz Sabora kada se glasalo o samostalnosti Hrvatske,
nakon što su u Saboru tražili da se uz himnu Lijepa Naša izvodi i Hej Slaveni,
nakon što su “uspjeli” 12 kvartala držati BDP u minusu , što nije uspjelo nikome zadnjih 60 godina ,
nakon što su skinuli Hrvatski grb sa Prometne dozvole,

odlučili su skinuti i Hrvatski grb sa Registarskih tablica.

SDP U SABORU TRAŽIO DA SE OSIM HIMNE LIJEPA NAŠA IZVODI I HIMNA HEJ SLAVENI:

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/80404-video-pogledajte-kako-se-sdp-ovka-gordana-grbic-cak-i-1990-javno-borila-protiv-izvodenja-hrvatske-himne.html [dnevno.hr]

.

Ne gnoji Pero.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Bože mili kakva hrpa degenerika postoji u ovoj jadnoj zemlji to nije normalno. Još i razumijem da ima svega po raznim portalima za stoku sitnog zuba ali ovdje gdje bi korisnici ipak trebali imati malo soli u glavi budući ih zanima ekonomija, ulaganje i gospodarstvo, ovdje opet nalijećem na opančare koji dan danas čuvaju ovce i guslaju po starom. Meni se osobno hrvatska zastava sviđa unatoč tome što je dizajn grba zastario. Imamo zastavu i to je ok. Kad govorimo o registracijskim tablicama, grbu tu nije mjesto… mi težimo ka tome da budemo moderna država a ovakvo stanje kakvo je na pločicama je sve samo ne moderno. Zastarjelo je i nazadno… Stvar je u tome da Hrvatska i dalje može biti itekako prepoznatljiva i bez klasičnog grba, čak i prepoznatljivija nego danas zbog grba koji je nečitljiv. Ova kombinacija gore uopće nije loša i ja sam za. Imamo hrpe primjera kockica u dizajnu npr. HRT, ploitičke stranke, logo hrvatske kvalitet, kupujmo hrvatsko, izvorno hrvatsko itd. nitko ne lijepi klasični hrvatski grb na sve i svašta, na čokolade, na krumpire… za to imamo dizajnirane vizualne kodove koji daju prepoznatljivost. Ali jbg kad Pero i kompanija još žive u 9. stoljeću i stoluju za kompjuterom na braniku hrvatstva i to onog pastirskog hrvatstva a ne modernog, građanskog ni ne može nam biti bolje i neće NIKADA. P.s. hebite se.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Obrisali su YouTube misleći da neće nigdje biti traga da su tražili u Saboru da se uz Lijepu Našu izvodi i Hej Slaveni!

Gordana Grbić, glasnogovornica SDP-a, u Saboru je žalila za jugoslavenskom himnom ‘Hej Slaveni’, te zahtjevala da se uz hrvatsku himnu, ‘Lijepa naša’, izvodi i jugoslavenska himna.

SDP U SABORU TRAŽIO DA SE OSIM HIMNE LIJEPA NAŠA IZVODI I HIMNA HEJ SLAVENI:

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/80404-video-pogledajte-kako-se-sdp-ovka-gordana-grbic-cak-i-1990-javno-borila-protiv-izvodenja-hrvatske-himne.html [dnevno.hr]

.

Damir2000 :

” Da i od ovog nebi pravili problem uzmimo primjer tablice iz Velike Britanije ako je njima dobra što nebi bila i nama.”

.

Super je pod egidom modernizma gubiti prepoznatljivost i identitet! Možda samo nekim polutanima iz 23. stoljeća. Što mi to još imamo prepoznatljivo osim kockica (grba) i blesavog premijera? Ili možda znak Vegete?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close