Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Nekad posrnulom gigantu danas stižu narudžbe iz Europe i svijeta
Pretraživanje
Dionička društva
Drveni nosači u 15 svjetskih i europskih zemalja pokrivaju sportske dvorane i hale, a u tvornici kažu da bi ih bilou još više zemalja da nema prometne izoliranosti ovog dijela zemlje.
hobbes 9.3.2017.
Novi korisnik
-

Sjajan članak. Još da se autor sjetio napisati o kojoj se firmi radi….

trnovec 4.12.2016.
Dugotrajni korisnik
Srednji krug prijatelja
-

Radi se o firmi “Gigant” iz Voćina!

zpongy 18.12.2007.
Dugotrajni korisnik
Srednji krug prijatelja
100%

Nevjerojatno koliko se ovaj portal srozao u kvaliteti članaka koje objavljuje.
Ovo je eklatantan primjer novinarskog “javašluka” i uredničkog nerada. Ni glave ni repa.

Čime se sve tvrtka bavi kakvi su joj poslovni rezultati, kako se kretao broj zaposlenih kroz godine, podaci o dobiti/gubitku poslovanja kroz godine, prije svega naziv firme nije naveden u članku.

Gotovo nevjerojatno da ovakav članak ugleda svjetlo dana. Kao da ga je učenik 7 razreda osnovne škole napisao, ma vjerojatno bi takav učenik bolji članak napisao. A ovo bi kao trebao biti etablirani poslovni portal. Sram vas može biti.

crobiz16 15.11.2016.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

Kolega kada konkurencija uzima studente onda moraju i oni da bi ostali profitabilni. Jedini problem je sto konkurencija zivi od prenosenja gluposti poput teorija zavjera a za financije treba ipak imati nesto u glavi. Cini se da PD-ovi studenti filozofskog smjer kroatistika i komparativna knjizevnost to nisu u stanju.

Inace ovaj clanak je sramota novinarske struke! Sva sreca udruzeni ste u komoru pa vam nitko nista ne moze jer bi to bilo “ugrozavanje” novinarske slobode.

Zadnja izmjena: crobiz16 (9.3.2017. 11:01)

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi
toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

system 12.5.2006.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Evo za informaciju kad već novinar ne zna objasniti. Radi se o dijelu nekadašnje tvrtke GAJ Slatina. Pogon za proizvodnju drvenih ljepitih nosača u Vočinu. Nikada nije imao 2600 zaposlanih. Toliko je cijeli GAJ imao prije rata. GAJ je na žalost završio u stečaju i to 2 puta. Danas je totalno uništen. U Voćinskom pogonu je radilo oko 120 ljudi prije rata.