Napad na Marića uvod u Zakon o stambenom kreditiranju

Naslovnica Forum Komentari članaka Napad na Marića uvod u Zakon o stambenom kreditiranju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bilo bi lijepo da se potpiše tekst. Čista patetika. Odakle Vama da čovjek sa doktoratom ne bi mogao biti pristran ili ne biti u pravu. Uostalom, pokazalo se zadnjih godina kako se dobivaju doktorati.

A sama makroekonomija nije niti postojala do pojave Johna Maynard-a Keynes-a koji ju je smislio.
Uostalom ima i drugih makroekonomista. Jednog pokojnog makroekonomista(Branko Horvat) su čak pozivale strane Vlade(Izrael) kao savjetnika.

Financijski sektor je jedini koji može isporučiti jednu robu(CHF) u vrijednosti prema drugoj(HRK) te naplaćivati i kasnije promjene te vrijednosti koje nisu vrijedile u trenutku isporuke…
Ne treba ti doktorat da shvatiš kako ne bi bilo nikakvog prigovora da su ljudima stvarno isplaćeni švicarci…
A proizvoljno mijenjanje kamata je posebna priča…

POtpuno je opravdano pitati se zašto ministra brinu propuštene nelegalne zarade…

slažem se, sve je to čudno, a račun dobiti i gubitka govori svoje, e da su bar hrvatske banke

Zanimljivo je da nitko iz vladajućih garnitura ne izražava iskrenu zabrinutost zbog izgubljenog standarada građana koji su pogođeni krizom franka. Od zaštite banaka koristi imaju samo banke, a od zaštite građana koristi bi imalo cijelo društvo jer bi se iznos preplaćenih rata raspodijelio na brojne druge djelatnosti, a ne samo financijsku. Pogledajte samo što se dogodilo uslijed pada cijene nafte – novac koji je ostao u džepovima građana (umjesto da je otišao na račune naftnih tvrtki) raspodijelio se u potrošnju pa imamo gospodarski rast.

E moja Jadranka… Trla baba lan da joj prođe dan.

New Report

Close