Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Nakon godinu i pol dana cijene u Hrvatskoj prvi put porasle
Pretraživanje
Dionička društva
Potrošačke cijene u Hrvatskoj ponovo su blago porasle u studenom, nakon gotovo godinu i pol dana pada, a u Europskoj uniji i eurozoni njihov je rast blago ubrzao, izvijestio je u petak europski statistički ured.
viewer 28.1.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
-

Porasti će cijene sigurno za 3-4%, kad Tolušić uvede “poštenu trgovinsku praksu”. Samo bi onda i penzići, kao i ljudi s malim primanjma trebali isto tako imati, poštena primanja, jer njihova kupovna moć je i sada slaba i biti će još slabija, nakon što im osnovne namirnice poskupe.

Marx 26.11.2007.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Mediji u Hrvtskoj bi trebali opsežno izvještavati u kakve je probleme upao Alexis Tsipras jer se usudio penzićima s najnižim penzijama (850 eura) isplatiti božićnicu umjesto da o tome šute. Kada su ga krediori udarili po prstima, morao je to povući pa je to učinio po drug put vadeći se da je Grčka u ovoj godini ostvarila veći primarni bužetski suficit (1,3%) od planiranog (1%). Reakcija kreditora na ovo se još čeka.

Ovo ističem radi toga jer Hrvatska još uvijek ne ostvaruje primiarni budžetski suficit, a kakav su budžet izglasali u Saboru znate.