Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Nakon fijaska javnih investicija, sve oči uprte u privatni sektor
Pretraživanje
Dionička društva
Najviše se očekuje od privatizacije Croatia osiguranja i HPB-a, velik privatizacijski val očekuje se i u turističkim tvrtkama.
tramell 11.1.2012.
Korisnik s iskustvom
Veliki krug prijatelja
-

jfact 27.9.2010.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
-

Fijasko javnih investicija i šansa za privatne investicije- nešto kao - dok jednom ne smrkne drugom ne sviće. Paradoksalno, nema što!?
Međutim kako uistinu stojimo sa paradoksima?! Da li stvarno jedan mora propasti ( mislim na projekte, želje, planove ect) da bi drugom svanulo( otvorilo se , pružila mogućnost, dozvolila šansa, poslovna mogućnost ect)?
Što je to paradoks? Koliko vrsta paradoksa poznamo? Za koji paradoks bi se opredijelili u ovom konkretnom slučaju?
Krenimo redom: paradoks se obično određuje kao privid bez smisla iza kojeg je skrivena istina. Do sada smo upoznali pet paradoksa i to: paradoks po smislu, paradoks po događanjima,paradoks po vremenu,paradoks po subjektu i na koncu , paradoks paradoksa.
Ali, možemo li se riješiti svih ovih paradoksa i/ili uopće paradoksa , prihvativši koegzistenciju javnih i privatnih investicija?

peacemaker 16.9.2008.
Dugotrajni korisnik
-

Svakodnevnicu 2013 kažu nije teško predvidjeti: Izbori nam neće polučiti bolji život. Unutar zajedničkog kokošinjca nećemo slobodnije disati i govoriti. Gdje god da živimo, hrvatska industrija političke laži ući će u nas, sagraditi nam stajališta i oprati mozgove, sugerirati sutrašnjicu i ogaditi sadašnjicu.

U Novu godinu dakle ulazimo sa starim problemima, no alternative bankarsko-političkom svijetu nije da nema:
Akcija Sretno Življenje - Svakom Jedna Održiva Samodostatna Kuća [cromalternativemoney.org]

Pero7 4.2.2011.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

VIDOŠEVIĆ NAPAO GUVERNERA HNBa

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/234812/Smijem-se-kad-cujem-guvernerov-poziv-na-konsenzus.html#.UOP8FW_xneI [tportal.hr]

.