Najveći kineski industrijski park u Europi gradi se u Srbiji, najavljuju otvaranje 10.000 radnih mjesta

Naslovnica Forum Komentari članaka Najveći kineski industrijski park u Europi gradi se u Srbiji, najavljuju otvaranje 10.000 radnih mjesta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Svaka vlada treba imati jasnu političku orijentaciju, a mislim da za to Srbiji mora biti Europa jer ima najveći kapacitet ne samo da omogući najveću financijsku i ekonomsku stabilnost već i da pomogne u rješavanju najvećeg političkog pitanja – kosovskog. Turska, s pitanjem Bosne i Hercegovine, koje je i dalje otvoreno, nije optimalan izbor. Mislim da srpske vlasti trebaju pripaziti da ne daju obećanja prema Rusiji koja će kasnije biti teško preokrenuti tijekom procesa europskih integracija. Kina je, iz tog ugla, vjerojatno najsigurniji izbor za Srbiju, ali uvijek treba voditi računa o komplementarnosti s EU.

Najveći problem srbije je fašizam i suočavanje s prošlošću! Kada to riješe mogu biti ozbiljni sugovornik, a do tada su samo remetilački čimbenik koji se vrti u kruģ….

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

S obzirom na poznatu lažljivost njihova predsjednika teško će imati tko objasniti zašto bi Kinezi otvarali 10.000 radnih mjesta u Srbiji ako te iste poslove mogu raditi Kinezi za puno manju plaću. Ili možda u Srbiji planiraju smanjiti plaće ispod kineske razine? Logika za ubit vola.

Šta vi brijete? Kakva politika i Kosovo i fašizam. O čemu vi? Koga briga. Srbija napredovala 30 mjesta i sad je konkurentnija od Hrvatske za 10 mjesta. Zaostajemo i bit ćemo najsiromašnija država Europe jer u EU već jesmo a vi još uvijek stare priče iz devedesetih. Jako tup narod.

odeee sve ali nema veze imamo još repku, žuju i turizam. prst u uho.

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

New Report

Close