Na zavodu za zapošljavanje već 15 godina

Naslovnica Forum Komentari članaka Na zavodu za zapošljavanje već 15 godina

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Psiholozi tvrde da su zlostavljači moberi osobe s poremećajem ličnosti. To su manje sposobne, ali moćne osobe bez kapaciteta za ljubav, radost, igru, kreativnost, davanje i dijeljenje. Njima se lako pridružuju slabi u strahu da ne postanu žrtve. Mobingom prikrivaju nemoć u nekoj drugoj sferi svojega života (najčešće privatnog, u braku ili obitelji) formirajući oko sebe grupu u kojoj dokazuju svoju moć i važnost na račun žrtve. Često se zlostavljači zapravo osjećaju podređeno (iza svake prepotencije stoji neka impotencija). Nerijetko to čine iz osobnog straha da neće biti cijenjeni ili da će sami postati nečijom žrtvom. Neki zlostavljaju i svjesno, s namjerom da naškode drugome ili da ga prisile da napusti radnu sredinu. To čine kad se osjećaju ugroženo ili u situacijama kad postoji npr. višak radne snage. U kriznim vremenima nekih tvrtki “žrtveno se janje” izabire zbog unutrašnjih problema i napetosti, pa na njemu svi sami sebi dokazuju da su snažniji i sposobniji.

Prvo: nismo izgubili nego su nesposobni političari uništili 173.000 radnih mjesta, drugo: znam ih ja koji su na burzi i 25 godina jer ne žele raditi, a hoće naknadu!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.


… znam ih ja koji su na burzi i 25 godina jer ne žele raditi, a hoće naknadu!

Ima ih na ZSE koliko god hoces sta cili dan zure u ekran, 90% love sta su imali su popusili i ne misle radit nego cekaju nekakvu zaradu od 10000% pa da ostatak zivota isto provedu u neradu.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

vidi se da su i taj i zavod u k 15 i više godina

Ljude koji vjeruju da ce im politicari napraviti pozitivnu promjenu u zivotu treba lijeciti.

15 godina na burzi su ljudi koji ne zele raditi i ne treba im isplacivati nikakvu naknadu.

U 15 godina mogao je sigurno zavrsiti neki zanat koji je trazen na trzistu i zaposliti se.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close