MUP objavio koliko se trošilo u Villi Costabella

Naslovnica Forum Komentari članaka MUP objavio koliko se trošilo u Villi Costabella

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bog nije na nebu. Bogovi ljetuju u dotičnoj vili.

Zasto MUP posjeduje ville i hotele? To je policijski core business? Prodati cim prije.

Od bombasticnih naslova o Oreskovicu doslo se do zakljucka sitnim slovima da je najvise tamo potrosio Milanovic! No kako god to je tako i zakonski cisto samo se gura u prvi plan da zamagli Milanovicevu aferu u kojoj ga stiti Dorh!! a gdje sve upucuje na to da je rijec o nezakonitom fiktivnom izvlacenju novca.

Milanović je najskuplji vilenjak, da mu nisu fakturirali i ………..ma ne može on to

Medijska kampanja protiv Mosta u punom jeku. Respect za Oreškovića.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Vila zaslužuje promjenu imena u Costanissta

…ponižavanje građana Hrvatske…….koji prolijevaju znoj za svaku kunu u Proračunu………..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!


…ponižavanje građana Hrvatske…….koji prolijevaju znoj za svaku kunu u Proračunu………..

Na tebi se ne bi reklo da se znojis. Jos malo pa neces moci uci u ljekarnu. 🙂

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Toliko su jadni i neinteligentni da i kada hoće nekoga drugog ocrniti vrati im se još jače, iako možda nije ni čudno koliko putra imaju na glavi. Super je kako nas pokušavaju uvjeriti da su oni svi gospoda s pedigreom a Orešković neki naivni uličar bez prebijene kune pa si dao malo oduška u morskim specijalitetima.

Nakon svega što se dogodilo zadnjih 6-10 mjeseci možemo zaboraviti da ikome poput Oreškovića padne na pamet nešto slično.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Vile u državnom vlasništvu kao predmet preseravanja pojedinaca, na račun poreznih obveznika i kao povod za nove strane kredite? Trošenje, tjeranje nekog luksuza u prezaduženoj državi, isprazne debate, stalno guranje faca pred kamere i mikrofone, spikice o prošlosti, borba za fotelje, isprazne rasprave, politička razračunavanja, borba za pojedine blagajne – ali kad dođe do toga da treba nešto pametno i dobro napraviti, bez galamae i medijskog eksponiranja – veliko ništa. Jer to odgovara sposobnostima istih. Imaš plaću, stan i kuću. Je li to premalo? Očigledno ne, ništa se korisno ne radi za zemlji i društvo ali kad treba “uništavati” domaći i tuđi novac, tu nema frke. Može se.

New Report

Close