Mol kupuje dionice Ine od Raiffeisen mirovinskog fonda?

Naslovnica Forum Komentari članaka Mol kupuje dionice Ine od Raiffeisen mirovinskog fonda?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

O mamu im hebem lopovsku… Austro-ugari ce nas opet jebavati. Treba ih sve potjerat gologuze preko Mure i Drave. Lopovi hohstaplerski. Najelegantnije rjesenje krize? Nakon 10 godina vladanja kompanijom manjinskim udjelom?

Ako drzava na ovo ne reagira onda mozemo slobodno predati suverenitet svakom belosvetskom kretenu koji prijedje drzavnu granicu.

Gdje je sada HANFA? Skrivanje informacija…?

Tko ih je stavio u prodaju ?…Imenom i prezimenom odgovorne osobe.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

U krugovima povezanima s mirovinskim fondovima neslužbeno se može čuti da postoji prešutan dogovor da se dionice Ine ne prodaju u ovom trenutku, ali da ne mogu odbaciti mogućnost da banke majke pregovaraju s potencijalnim kupcima oko prodaje dionica.

Da li je ovo presutno priznanje da su mirovinski fondovi, odnosno novac povjeren njima na upravljanje radi osiguranja buducih mirovina, u biti u vlasnistvu banaka? Da li se time potvrdjuju kuloarske price da su banke svoje lose plasmane kompanijama elegantno prebacili mirovinskim fondovima kroz lose dokapitalizacije istih?

Ako je to istina, koje su moguce posljedice po hrvatski mirovinski sustav? Da li ce i u kojoj mjeri to utjecati na visinu i sigurnost buducih mirovina?

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

New Report

Close