Ministar Lalovac žestoko kritizirao prijedlog bankara o otkupu stanova

Naslovnica Forum Komentari članaka Ministar Lalovac žestoko kritizirao prijedlog bankara o otkupu stanova

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

a koji je lalovčev prijedlog? (koji inače i sam ima kredit u CHF) – da bankari otpišu dužnicima dio glavnice, a da ih onda država stimulira za to! no, nije li takav prijedlog zapravo sukob interesa ministra lalovca spram kreditnog dužnika lalovca???

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Decki s wall st-a se zaigrali…ha ha ha ha ha

Lokalni komercijalni bankari u istoj recenici s investicijskim bankarima s wall st-a…do jaja.:)

Investicijski bankari s wall st-a komercijalne bankare uopce ne smatraju bankarima i posprdno ih nazivaju ‘toaster sellers’ (jer to i rade, dijele kredite za kupnju tostera, mikrovalne…).

Usporedjivat lokalne komercijalne bankare iz Radnicka Street-a (koji dijele kredite za opremanje kuhinje) s investicijskim bankarima iz NY/Londona je kao da usporedjujes stari fico (koji upali nakon pola sata guranja) s najnovijim ferrarijem.

A sto se bonusa tice, direktor neke vece banke u RH ima otprilike jednaka primanja (placa+bonusi) kao pripravnik u Goldmanu.

Joj, koji fantasyland:)

nemoj više od njih uzimati kredite, bezobrazni su

Banke kazniti tako da im se smanji kamata na 1%, a što se tiće korisnika kredita oni su ionako kažnjeni sa valutnom klauzulom…..a porezne obveznike ostaviti po strani od tog sra…a

Ministre Lalovac: Nemojzt6e se žaliti na bankare. Država im stalno podilazi
i tolerira lihvarenje. Vidjeli ste što je MMađarska vlada prioredila bankarima.
S njima se može samo tako izići na kraj, jer oni ništa neće prihvartiti na svoju grbaču. Pa nije nitko drugi izmislio kredite u CHF, nego oni. Imaju uigrađeni rizik ne naaplate kredita u kamatnu stopu.Država je dozvolila da mogu ugovorati p
promjenjive kamatne stope. Stanove iz svoje bilance nisu htjeli iznamljivati. Naravno nema poreza na nekretnine Ne treba ih moljakati, već dsonijeti zakon i sa njime u Sabor.


Decki s wall st-a se zaigrali…ha ha ha ha ha

Lokalni komercijalni bankari u istoj recenici s investicijskim bankarima s wall st-a…do jaja.:)

to se zove ironija, čovjek se očigledno šalio

Veselim se novim strucnim komentarima kada bude objavljeno ime jedne Wall St investicijske banke koja je odabrana za savjetnika za HEP-ov IPO.

Biti ce zabavno citati komentare na racun te ‘zloglasne’ Wall St banke: ‘pa kako to da nije neki domaci savjetnik odabran’, ‘pa zar to nisu mogli odraditi nasi strucnjaci, neki Jura iz CERP-a ili recimo Drago s EFZG-a:)’, ‘pa sta im uopce treba savjetnik’, ‘koliko ce milijuna biti baceno u vjetar, ‘mocna banka koja kroji sudbinu svijeta’, ‘bankstersko-masonska bla bla’….:)

‘Obozavatelji’ banke Rothschild mogu odahnuti- oni nisu odabrani za savjetnika:)

Za supera

Uvaženi kolega, ja se bojim da ministar Lalovac ne zna razliku između komercijalog i investicijskog bankarstva. To što i sam ima kredit u švicarskim francima najbolje govori da mu masu toga nije jasno. I nije u tome sam: mnogi profesori ekonomskog fakulteta imaju kredite u eurima. Tragično je da u ovoj državi to tako bez daljnjega prolazi.

Žalosno je da u ovoj državi u kojoj se čovjek nema kome obratiti a o temama koje ste Vi navele možete razgovarati samo u uskim privatnim krugovima obični ljudi niti danas ne razumiju zašto su se u EU SVI ZGRAŽALI KADA JE PRIJE 4-5 GODINA KRENULO UZIMANJE KREDITA U EURIMA I FRANCIMA U ISTOČNOJ EVROPI.

Uzimanje kredita u eurima – iako uz znatan napor mašte – još se nekako moglo shvatiti. Ali to da bilo tko u istočnoj Evrop uzima kredite u CHF ne.

Vidim da teza da su sve to skrivile banke dokazuje da našim ljudima niti dan-danas ništa nije jasno. Kako bi rekao A.G. Matoš: “Hrvati uvijek plaču i kukaju nd svojom sudbinom i uvijek su im drugi krivi za poraze i neuspjehe”.

New Report

Close