Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Milijarde kuna od državne imovine
Pretraživanje
Dionička društva
Zakon je usmjeren na zaštitu i aktivaciju državne imovine, a njegova primjena, ističe Marić, utjecat će na rast zaposlenosti i bruto domaćeg proizvoda (BDP).
renči 13.2.2006.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Bravo g Marić ! Tiha voda brege dere.

Zadnja izmjena: renči (17.5.2018. 23:24)

Status Quo: Roll Over Lay Down

zvonkac 26.11.2009.
Dugotrajni korisnik
100%

Još jedna nebuloza člana nesposobne vlade, slušamo te gluposti već dugo a ništa se ne događa. Prvo dođite k nama u vladu, reče bivša Martina kojoj je djedovina pod vodom.

VasIsusK 31.5.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
100%

Pricam ti pricu. Frajer samo price - nije nista napravio.

viewer 28.1.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
100%

Lako je prodati nešto uz more ili dionice relativno dobrih poduzeća, kao što je Končar, ili hotelskih kuća, ali neka nađe investitore za imovinu u kontinentalnom dijelu Hrvatske. To bi trebao biti jedini razlog za postojanje ovog čudnog ministarstva. Birgit Breuel je cijeli DDR, od cca. 17 mio. stanovnika, privela svrsi za četiri godine. 1994 je već sve više-manje bilo gotovo. Naravno, bilo je i propusta, loših procjena, ali to je sastavni dio posla.

daorson 27.10.2015.
Korisnik s iskustvom
100%

čekamo mailove iz njegovog ministarstva. da vidimo kako se poklanjaju valamaru turističke tvrtke i bivsi vojni kampovi sumnjivim likovima iz brčkog. i da vidimo kako se otkupljuju zgrade u splitu od brodomerkura za 120 milijuna kuna. bit će zanimljivo.

mjanko5 27.11.2014.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

Baš je GM dokazao da zna zaradit pare … neš ti poduzetnika … koliko je ono već ministar, i šta je za to vrijeme priveo svrsi ? Osim par hotelskih kuća, ništa … a i neke od njih ne može prodati …

viewer 28.1.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
100%

Uvalio je svog frienda, Popijača, vrhunskog managera, na jasle u Petrokemiju, da hladi muda za tridesetak tisuća kuna, netto, mjesečno. Može li mi netko reći, šta je taj lik u zadnji godinu dana, u Petrokemiji, okrenuo na bolje!? Austrijanci su odustali kad su vidjeli o kakvom se bordelu radi. Alo zato će mirovnjaci podmetnuti leđa, s novcem drugog stupa.

abc1 21.10.2007.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

U ranijem razdoblju, taj gospodin , upravitelj raspolaganja državnon imovinom, imao je u Saboru pametnih razmišljanja, ali sada je prošlo to vrijeme.
Jedino su mu službeni automobili poludili i morate ih se čuvati u pješačkoj zoni.
Vjerojatno sjijedi ubrzana prodaja državne imovine, jako su ubrzani.
Oni su neobavezni prema propisima RH ili grada Zagreba.

Vortac 23.9.2007.
Dugotrajni korisnik
100%

Goran Marić je kombinacija nesposobnosti, HDZ-ovske podobnosti i socijalističkih fiks-ideja. Evo tog velikog stručnjaka kako drhti i gleda u pod pred Sanaderom:

https://www.youtube.com/watch?v=ecIxNoY3uFM [youtube.com]