Milanović: ‘Ovo ne valja. Idemo se vratiti na vlast! Tko je ovdje na vlasti, tko upravlja državom’

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović: ‘Ovo ne valja. Idemo se vratiti na vlast! Tko je ovdje na vlasti, tko upravlja državom’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Od Hrvatske su ucinili dostojno mjesto za zivot??? pa ovo je naj crniji humor koji sam ikada cuo da je izasao iz necijih usta!! ocito nas “gospoda” iz sabora,bili lijevi ili desni,drze za najvece ovce i malouminike!! ovo je vec preraslo u sustavno vrijedjanje inteligencije svakog ponaosob!! narode,PROBUDITE SE iz te MASOVNE HIPNOZE i letargije u koju smo ocito svi skupa zapali!!

Nakon mnogih sumnji o svakodnevnim gozbama na teret proracuna nekidan je racun iz Dubrovnika od 6500 kn za jednu veceru sa stranackim (proracunskim novcem) razotkrio tog ‘socijaldemokrata’.

koje je ovo zlo…

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Sve više postaje Zoki buljooki, izgleda da mu ne godi politika možda mu se sada u oporbi poboljša zdravlje, osobno bih volio da mu se poboljša, da otrči do Jemena i nazad.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

nema povratka na staro, jebivjetru

Svako može pričat šta hoće ……… meni je nelagoda od ovih što ga biraju.

Basnoslovni uspjesi Milanovićeve Kukuriku vlade koja bi se rado vratila na vlast:

Zadužili su nas za 100 miliardi !

Ostavili su 325.000 Blokiranih !

Čak 100.000 zaposlenih je manje !

Čak 100.000 obitelji se iselilo iz Hrvatske !

Dignuli su poreze , PDV , Plin , Struju ….

http://direktno.hr/en/2014/direktnotv/45160/Potresni-dokumentarac-o-Hudoj-jami.htm

.

odluka je pala. pokušat će vratiti se na vlast. dobili su uputu da se suzdrže 100 dana i to su poštovali. vi koji navijate za ove ili one, lijeve ili desne, vas je vrijeme odavno pregazilo. politika nije ono o čemu vi u birtiji pričate, politika je sasvim druga stvar. žalosno da ni forumaši poslovnog, a oni su kao educiraniji od prosječnog birača, ne shvaćaju tko vuče konce. vama nije ništa jasno ni dalje..

...povijest se ponavlja...

Tko uopće upravlja hrvatskom državom i hrvatskim ljudima?’, kazao je Milanović.
meni nije potreban nikakv upravljač, ponajmanje samoupravljač, zgubidane odjebi

Koji tenkre, štetočina i smrad! Tko mu daje medijski prostor?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

e samo nam ti tribas ponovno !
da nas zaduzis jos 10-tak milijardi eura i pricas kako si bdp podiga za 1 posto !

Podrzavam povratak na vlast ovog velikog antifasiste i socijal demokrate. Pripremite samo dovoljno jastoga da nam ne pati antifashizam i socijal demokracija.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Zoki bi se vratio, da nas sve raspusti, jer mu nismo po volji kao narod, ajde čovječe iskamči koju kunu od Sanje pa si nekada i sam plati ručak, ponestaje mu novca u kasici, pa bi malo opet nabacivao kile na naš račun, da se mora sam financirati od svoga rada, jeo bi priljepke tuckajući uz obalu ili punoglavce, ovisno o podneblju gdje bi živio

Uhljeba se toliko za Kukuriku Vlade namnožilo i svakodnevno su izmišljali nove propise i zakone da bi se vidjelo kako oni nešto rade i kako su potrebni i čak što više da ih je premalo…

Od kada je došla ova nova Domoljubna Vlada čini mi se da se usporilo zapošljavanje uhljeba i izmišljanje novih zakona i propisa ?

Eppur si muove !

.

New Report

Close