Milanović: Hrvatska poštanska banka do daljnjega će se razvijati samostalno

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović: Hrvatska poštanska banka do daljnjega će se razvijati samostalno

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Velika navala na hrvatska obiteljska srebra:
Croatia Airlines-nitko zainteresiran
HPB-nitko zainteresiran
Croatia Osiguranje-ponuda od cak jednog osiguravajuceg drustva

pa kukuriku ne zna čuvati ni ovcu nacrtanu na zidu a kamoli provesti pošteni natječaj.bitno je da su platili 50 milja konzultantima.zamislite koliko je referenduma moglo biti za lovu koju su dali konzultantima do sada.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

uskoro vas više ništa neće ni pitati, nego će EU komisija odlučivati što će se naše i pošto prodavati….

Haha super baš to.

A tek će se vidjeti kad krene PTKM i autoceste itd.. koliko ustvari srebro uopće nema sjaj već dugo.

Ali nek onaj Marić iz HDZa tvrdi da CO koliko ono vrijedi 15 mlrd ili 20 mlrd ili 30 mlrd ne znam više 😛

nećemo dati u bescjenje???? nije li to baš rečenica zbog koje on hoće kazniti porezom sve one koji ne stavljaju imovinu “u funkciju”? eto sve se vraća sve se plaća, luzeru [emo_plazi]

Pa to sto nudi Erste je smijesno kroz 5 godina bi to isplatili banka ima dobit 100 mil kuna a oni bi je otkazima i povecali . A da ne govorim da ima i vrijedne nekretnine .

Potrgali se kupci za HPB-om… Jedino se Erste javila i dala ponudu kakvu je dala…to nešto govori zar ne?

Naslov bi trebao biti “Kako je Slavko Linić naučio osnove tržišne ekonomije”. Podnaslov: “Bolna spoznaja ministra financija – tvrtke na tržištu vrijede kudikamo manje nego na partijskim sastancima”

Anonimno, 12.12.2013. u 18:28
Linić je podsjetio i da je tržišna vrijednost dionice HPB-a na Zagrebačkoj burzi 1.200 kuna.

Evo mrzitelj burze se sada poziva na cijenu na burzi.

Kad je objašnhavao izmhenu Zakona o preuzimanju, tada je rekao da špekulanti napucavaju cijenu koja nema veze sa stvarnom vrijednošću.

E moj Liniću trebao bi ti na mali kurs pa naučiti šta je burza i kako funkcionira.

Ama Linić je izgubljen u vremenu i prostoru, unutar tjedan dana on daje dvije potpuno oprečne izjave.

Ovakvu diktaturu i samovolju jednog čovjeka u takozvanom demokratskom uređenju dugo nismo imali.

Zanima me hoće li i priznati krivicu te i odgovarati za svu štetu koju je nanio kada se svi rezultati pokažu…

Sreća je njegova (a i cijele vlade) što javnom sektoru još koliko toliko osiguravaju normalan život, sada, kad i to dolazi svome kraju shvatit će i oni neke stvari. Prihod od PDV-a, poreza na dobit, doprinosa će 2014 biti još manji, nezaposlenih će biti još više, kamate će biti još više. Neće oni smanjiti deficit ni za jednu kunu, dapače još će ga i povećati.


Naslov bi trebao biti "Kako je Slavko Linić naučio osnove tržišne ekonomije". Podnaslov: "Bolna spoznaja ministra financija – tvrtke na tržištu vrijede kudikamo manje nego na partijskim sastancima"

***kad su ih oni sami obezvrijedili… tvrtke realno vrijede daleko više, no na ovoj planeti ne postoji nijedan lunatik s novcem koji bi kupio bilošto u državi gdje ministar financija i premijer svaki dan smišljaju novi harač ili prijete uvođenjem novog harača… sad tu više nije pitanje vrijednosti tvrtki jer to je u takvom neprijateljski poreznom okolišu doslovno nemoguće procjeniti, nego je pitanje dali to oni rade namjerno i za čiji račun obezvrijeđuju i uništavaju

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

@DemiZon

Upravo tako. Cijena banaka i financijskih institucija oslikava predvidjanja investitora u svezi buducnosti Hrvatske ekonomije. Banka moze biti profitabilnija jedino ako ce ekonomija rasti.

Cinjenica da je predana samo jedna ponuda govori kako su investitori vrlo pesimisticni u svezi rasta hrvatske ekonomije.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Milanovićev vjenčani kum živi u SAD i ima konzultantsku tvrtku. Treba provjeriti dobiva li ta tvrtka poslove(ili preko neke treće za tu) jer taj novac sjeda Mili-Vaniliju a kum ima zemljišta u Zagrebu gdje namjerava graditi, naravno ono što drugi nitko ne može. Ne vidim tu neku razliku od Fimi-medije. Principi isti…Informacije radi taj isti kum je oženio kćerku Andrije Hebranga…

New Report

Close