Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Milanović: Bandić želi pobjeći od financijskih problema Zagreba
Pretraživanje
Dionička društva
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović tijekom današnjeg prikupljanja potpisa za predsjedničku kandidaturu SDP-ova kandidata Ive Josipovića ...
zg828 1.3.2007.
Dugotrajni korisnik
Srednji krug prijatelja
-

Milanović je ovdje upao u klopku. Nije mudro o dojučerašnjim kolegama loše govoriti. Jer ovako ispada da bi problemi bili gurnuti pod tepih da je Bandić ostao u stranci. Ali pošto nije ostao u stranci sada se problemi odmah vade na vidjelo. Po tome, nisu problemi tu da se rješavaju na dobrobit građana, već da posluže kao adut u vlastitoj promociji.
Da je mudriji, trebao je dati izjavu kao Josipović, to mu je kolega iz stranke, imaju iste mentore. O dosadašnjem Bandiću sve najbolje, a o budućem Bandiću kao o ljutom političkom protivniku.

MICA 25.11.2008.
Srednji krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

…ah,teško tom pjetliću vodu zamutiti…ničem nije dorastao…

knut 24.9.2008.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

totalna kriza morala društva uzrokuje gadljivost bavljenja politikom normalnom čovjeku pa u takvim okolnostima istom se bave i u vrhove izbijaju kojekakvi bandići, milanovići, sanaderi, kosori, polančeci, mesići, bebići, kalmete…..da nas vode. mediji još potpiruju ideju - ma svi su oni jednaki….pa ti onda ko fol izaberi kad se i nađeš oči u oči s izbornim listićem.
međutim i u tom totalnom sivilu nikad ne mogu biti svi jednaki, samo stvarno to nije lako prepoznati.