Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Matić: Javnost će se šokirati kada čuje zbog čega branitelji prosvjeduju
Pretraživanje
Dionička društva
Predsjednik Vlade Zoran Milanović s ministrima branitelja i obrane Predragom Matićem i Antom Kotromanovićem primio je u ponedjeljak ujutro u Vladi predstavnike hrvatskih branitelja koji proteklih sedam mjeseci prosvjeduju prem Ministarstvom branitelja na Savskoj cesti.
Funky 12.4.2007.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
60%

Maticu, spin si trebao uciti kod one lopine maceka. ovako ispadas nesuvislo blebetalo koje ce milance na kaju samo isipati u WC skoljku.
P.S.
bolje nisi ni zasluzio!

belupo 4.12.2014.
Veliki krug prijatelja
Korisnik s iskustvom
60%

sramota je da je matić ministar branitelja koji ga ne podnose i traže njegovu ostavku, ali on se rukama i nogama drži za svoju fotelju!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

perod 26.2.2015.
Korisnik s iskustvom
33%

Bravo Funky, sve si rekao o sebi tim govorom o Hrvatskom branitelju, Vukovarskom veteranu, logorašu.

perod 26.2.2015.
Korisnik s iskustvom
50%

belupo, a zašto bi ulica smjenjivala ministre? da li je nešto ukrao, da li se bavi korupcijom, da li ne radi svoj posao?
Ništa od toga nismo čuli

ms4 15.2.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
50%

Matić i Kotromanovic nemaju ni znanja ni škole za te visoke funkcije. Totalno su podkapacitirani. Matić nema nikakvu visoku skolu a Kotromanovic je sumnjivo stekao. Oboje ne znaju beknut engleski (iako je Kotromanovicu plaćen tečaj u Americi!). Tamo su jer su slijepo odani Milanoviću. Matić je uvrijedio i Bozanica usporedbom sa Miloševićem kao i brojne druge a ukucaj na YouTube “Matić ako priznam kolika mi je ona stvar” pa ćeš vidjet od 3ce minute koje vulgarnosti taj ministar prica pred kamerama. Milanović očito voli takve prejadne ministre da ispadne veći. Slično je i u drugim resorima…

jod 15.9.2010.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
50%

Zašto bi ministar branitelja morao imati posebne škole? Misliš da bi se sa Klemmom i Glogoškim bolje razumio na engleskom? Ili bi morao završiti defektologiju ili neku drugu školu, sudeći po tome da Glogoški baš ni jedan jezik ne razumije, pogotovo hrvatski.

ms4 15.2.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
50%

jod@ Klemm i Glogoski nisu ministri nego predstavnici braniteljskih udruga pa je usporedba bespredmetna. Da,ministar bilo kojeg resora mora biti školovan i mora znati engleski jezik. Npr susreti sa stranim izaslanstvima pa pregovori o npr kupnji vojne tehnologije,aviona…Kotromanovic je npr bio u Kini…očito je morao onda stalno biti prevoditelj uz njega a bilo mu je plaćeno školovanje u Americi! (Sta je onda radio tamo?)Nakon pada MiGa na konferenciju za novinare došao je u japankama,vojnike u Afganistan ispracao je u trapericama!? Očito da nije za razinu ministra. Ratne zasluge nisu same po sebi dovoljne reference za tako visoku funkciju.

antev 27.12.2011.
Dugotrajni korisnik
66%

Kaže Milanović rat je gotov. Misli vjerojatno na Domovinski rat? Za njega 2. svjetski rat još nije gotov. Sve snage poslao u šumu da traže Ustaše.

Moller 20.8.2008.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
66%

Matiću, javnost je uvijek šokirana, kad god tebe čuje ,po bilo kojem pitanju i odgovorima, također

Andy 14.11.2011.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
50%

Kad god ga čujem taj čovjek kao da je u Afganistanu ili Somaliji.