Makroekonomisti: Hrvatski BDP narastao za više od 2 posto

Naslovnica Forum Komentari članaka Makroekonomisti: Hrvatski BDP narastao za više od 2 posto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

VL: “komunisti” iz Mosta , iz marginalne provincijske skupine koja je osvojila manje od 15 % glasova , a drže se kao najznačajniji politički čimbenik u zemlji.

gradonačelnici iz zabiti koje imaju nekoliko stotina stanovnika …

možete li zamisliti da netko sjedne za upravljač zrakoplova a do jučer mu je jedino prijevozno sredstvo bilo magare ”

http://www.vecernji.hr/premium/za-hrvatsku-je-spas-sto-prije-rijesiti-se-mostovih-komunista-1080097 [vecernji.hr]

Nastavak Kukuriku politike što gore to bolje.

Posve je jasno da je to Hrvatskoj Državi podmetnuli oni štetočine koji su nam i obečali “pakao” , oni koji su govorili “ili mi ili oni” , oni koji su 2016. izmislili “antifašiste”…

Da je ovima provincijalcima do pravice pričekali bi još par dana da svi vidimo šta o “slučaju” kažu institucije sistema.

Pričekajmo do srijede , statističke podatke , svi brojčani pokazatelji rada ove Oreškovićeve Vlade su sve bolji , sve raste.

Oni “delaju” a netko im stalno baca klipove pod noge i stvara “pakao”.

.

.

E moj Pero kada ste sklapali koaliciju to vam nije smetalo, pa kako ti nije jasno gdje god su pobijedili, u tim kako ti kažeš marginalnim provincijskim skupinama, borili su se protiv tvojih hdz muljatora i kriminalaca. Kao ti nije jasno da ste na vlast došli isključivo podrškom čovjeka kojeg čekaju suđenja zbog krađa koje se mjere u stotinama kuna. To što bdp raste zahvaljujući novoj vladi objesi mačku o repu, sve je to rezultat prošlih mjera koje sada pokazuju rezultate. Kakva ste stranka pokazuje i to da je jedan uljuđeni, pristojni Plenković marginaliziran na vašem kamenjarskom derneku. Pogledaj si malo gdje osvajate glasove i kakav vam je nivo obrazovanja glasača. Ne trebaš se bojati da će crveni doći na vlast, sada će se javiti biskup Košić, Pozaić, branitelji će opet krenuti na čelu sa Klemom koji duguje desetke miliona kuna voljenoj domovini.

New Report

Close