Lalovac: Sezona je podbacila, rebalans proračuna u rujnu

Naslovnica Forum Komentari članaka Lalovac: Sezona je podbacila, rebalans proračuna u rujnu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sezona je podbacila i podbacit će svaka sljedeća s ovakvim cijenama jer je HRV u odnosu na konkurenciju preskupa. Poglavito se to odnosi na hotele. Stranci prije odluke gledaju što mogu dobiti za novac koji izdvoje za odmor. HRV je u tom izračunu pri dnu.

Tako je, podbacit će svaka sljedća i to sve više i više. Privatni sektor je toliko opterećen nametima da već odavno nije konkurentan. Problem je da čak i kada bi potpuno rasteretili taj sektor proći će par godina dok se vratimo na ono što smo bili.

Osim toga, sve ove liste koje izlaze upravo pokazuju potpuno krivu gospodarsku politiku. Na kraju krajeva, nama je pola radnog aktivnog stanovništva blokirano…

Zanimljivo je kako se brani ne odustajanje od ukidanja najviše porezne stope na dohodak koja vlastodršcima oduzima veliki dio prihoda. Prosječan čovjek u Hrvatskoj to ukidanje neće osjetiti jer oko 8% ljudi ulazi u tu stopu. Štoviše, ukoliko se ta stopa ukine i država ostane bez tog prihoda, negdje drugdje će se morati namiriti.

Hrvati su neuki i nesposobni.

Zanimljivo je i kako nije svoje ministarstvo prozvao radi povećanja porezne stope na ugostiteljske usluge za 30% (s 10 na 13%).

Hrvati su neuki i nesposobni.

Zanimljivo je i kako nije prozvao svoje ministarstvo radi uvođenja neviđenog lihvarskog poreza na međunarodni autobusni prijevoz od 25% čime je veliki broj prijevoznika odlučio zaobići Hrvatsku.

Vaš link …

Hrvati su neuki i nesposobni.


Zanimljivo je i kako nije svoje ministarstvo prozvao radi povećanja porezne stope na ugostiteljske usluge za 30% (s 10 na 13%).

moga ga je prozvati samo zbog tog minimalnog povećanja, trebalo je vratiti na 25 a ne na 13

Zanimljivo je i kako nije spomenuo svoga predhodnika ćelu koji je sa porezima i poreznim inspektorima koji se sudaraju na vratima ugostiteljskih objekata i deru harač, ubio svaku želju obrtnika i ostalih privrednika da bilo što rade. U Hrvatskoj se na taj način nikome ne isplati raditi samo za državu i njene službenike. Treba sve pozatvarati i pustiti ih onda neka sami sebe izjedu!

ministar Lalovac naš je spas, sve je stručno detektirao, razotkrio tko pravi probleme i konačno imamo krivca za stanje u RH, kaže ministar financija : Krivo je moreee, znaj ljeto je varljivo …………….ovo je stvarno već prava sprdnja od Vlade, sad još samo da premijer nadopuni, da je krivo i sunce i imamo rješen slučaj hrvatskog neuspjeha

Nije sezona podbacila.
Podbacila je SDP+HNS Kukuriku Vlada.
Sve su učinili da unište Hrvatsko gospodarstvo .
Dignuli su neke poreze (imamo 572 razna ) tako da imamo najveće poreze na svijetu.
Neke poreze su uveli i retroaktivno što nema nigdje na svijetu.
Uništili su gospodarstvo i sa fiskalizacijom , sada uviđaju da je naplata poreza sve manje.
Uništili su građevinski sektor stalno podgrijavajući uvođenje poreza na nekretnine.
Opljačkali su građane s tzv.”legalizacijom”.
Najavom uvođenja poreza na štednju uzrokovali su dizanje 1.900.000.000,00 sa štednje.
Opljačkali su građane s obavezom uvođenja tzv top.certifikatima.
Zadužili su Hrvatsku .
Spremaju se rasprodati Autoceste.
Spremaju se rasprodati tvrtke iz Državnog portfelja.
Uzrokovali su povećanje nezaposlenih što ćemo vidjeti za 2 mjeseca.
Uzrokovali su iseljavanje mladih i školovanih ……

.

Sezona podbacila, a tek je srpanj. Glupe li izjave! Podbacila je klijentelističko-nepotistička kmerska kamarila i to je jedina istina.

Državne tvrtke kupuju 1644 nova automobila za 256.000.000,00 .

Umjesto da ju iznajme turistima Milanović se odmara u Bakarićevoj vili.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/zoran-milanovic-s-obitelji-ce-se-odmarati-u-tzv-bakaricevoj-vili-952916

.

Pa otkuda rebalans ako se ne diraju plaće, privilegije, javna uprava….možda će zatvoriti zdravstvo … ili se jednostavno opet zadužiti


Zanimljivo je i kako nije prozvao svoje ministarstvo radi uvođenja neviđenog lihvarskog poreza na međunarodni autobusni prijevoz od 25% čime je veliki broj prijevoznika odlučio zaobići Hrvatsku.

Vaš link …


kladio bih se da milanović to niti ne zna!
A i paše mu jer je njegova glavna zadaća Hrvatsku što više osiromašiti i približiti “regionu”. I u tome je uspješan kao i englezi koji su ga ustoličili.

eto…napokon ste se podrugljivošću, skupim AC, gorivom, predatorskom policijom i komunalnim redarima, lošim ugostiteljstvom, skupim parkingom, ležaljkama i naplatom bogtepitaštosvene riješili istočnoeu i domaćeg smeča te jadransku obalu sveli na dubrovnik, hvar i istru i sada vam opet nije pravo[emo_vrtimise]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close