Lalovac: Poreze na plaće još ćemo rezati

Naslovnica Forum Komentari članaka Lalovac: Poreze na plaće još ćemo rezati

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nećete.
Zato jer nećete više nikada doći na vlast.
Nakon vladavine Kukuriku lex Milanović vlade koja nas je zadužila za 100 miliardi , ostavila 325.000 Blokiranih , 100.000 manje Zaposlenih , sa mnogim većim porezima PDV , sa plinom skupljim 62 % , sa strujom….
Obećavate samo l’aži .Evo i sada u Puli vas demantiraju da se i dalje gradi Pulska bolnica i dalje ide Kurikulum (ali ne Kukurikulum).
Lex Narodna koalicija SDP-HNS.

.

E moj Pero teško je uvesti reda nakon vladavine tvojih i svih pljački i rasula koji su proizveli a ovo su nebuloze što ih iznosiš i lako bi ih pobilo malo dijete. No vi ste takvi, veliki moralizatori i vjernici ali i najveći mrzitelji svih koji nisu u vašem jatu i ne misle kao vi. Pa gdje vam je sad Karamarko nema ti više ni maloga iz hsp as jedino se još malo drži Hasanbegović ali izgleda da neće još dugo.

Pero, hoće li vam opet Rusi “posuditi” novac za kampanju, vidim da okolo pratite kandidate sa mobitelima, presušila pipa dok ne nađete nove kojima ćete pogodovati. Probajte kod Bandića ionako ste u koaliciji u Zagrebu.

Dobri nas stroloci ministre. Aj ako mozes rijesi nam da ne vracemo ove kredite u svicarcima uopce. Neka to plate budale.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@zvonkac,

isti si ko i svi bivši komunistički zlotvori.
Kada neznaš šta bi izmišljaš laži.
Ko Milanović koji tvrdi da su prestali raditi Pulsku bolnicu a što demantirqa njihov Miletić i sama bolnica.
I kuda mene lažljivce svrstavaš u bilo kakvu stranku ili partiju kada ja u životu nisam bio nikada ni u jednoj.
Dobro da me nisi optužio da mi je rit slana.

Podatke koje sam naveo su istiniti :Nakon vladavine Kukuriku lex Milanović vlade koja nas je zadužila za 100 miliardi , ostavila 325.000 Blokiranih , 100.000 manje Zaposlenih , sa mnogim većim porezima PDV , sa plinom skupljim 62 % , sa strujom….

.

New Report

Close