Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Kreće obnova maksimirskog stadiona: Bandić će utući još 280 milijuna kuna
Pretraživanje
Dionička društva
Prema planovima gradskih službi, radovi bi se odvijali u nekoliko faza i trebali bi početi najranije sljedeće godine.
konjkW 28.9.2008.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

Odlično. Možda iskapanjima ispod tribine otkriju kakvu stečevinu starih Latina koji dokazuju da je Dinamo bio Croatia u vrijeme Scipiona afričkog

konjkW 28.9.2008.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
-

Nadalje, ‘…ukleto zdanje u Maksimirskoj 128 u koje je u proteklih 20-ak godina uloženo više od 100 milijuna eura. …’ neko odlično banalizuje milijune . Možda se omaklo arhivisti nekoliko pres-klipinga sa par stotina milijuna pa je onako sramotno generalizirano na ‘više od 100 milijuna (eura)’ a možda je riječ o konverzijskim razlikama zbog prelaska sa hrda u hrk pa iz dem u Eur.

A i sramotno u kakvom je stanju Poljud,da Kantridi saniraju italijani a zagrebački dinamo koristi novac grada Zagreba.straašno.

Zadnja izmjena: konjkW (13.2.2019. 10:06)
osi3 5.12.2005.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
-

Već je odavno opće poznato da je taj stadion beznadan, i da ga treba sravniti sa zemljom, kao i sve drugo što su dali Kinclu da brljavi. Imdoletni građani Zagreba već godinama na svojoj koži osjećaju što znači politička i glasačka pasivnost, i nastavit će to osjećati: praktički svaka veća investicija koju je ONO i DSZ izvela promašaj je u rangu Obrovca: Sopnica-Jelkovec, ZOV, Jakuševec, bazen Svetice, sada dolaze novi rotor i oni perverzni neboderi na Ilici i Mandaličina.

Zagreb je grad koji civilizacijski hita unatrag k srednjem vijeku. Jedina “perspektiva” za maksimirsku grdobu je da je i zvanično proglase najružnijim stadionom na svijetu.

shumar 28.9.2007.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
100%

A što je sa istokom, jugom i spuštanjem terena?
Stadion se treba dovršiti ili ne potrošiti više niti kune u njega jer ovako izgleda kao betonsko groblje. Svašta…

Kupujmo hrvatsko!

avax10 19.11.2006.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
Dobar prosjek ocjena
50%

To je trebala vlada odavno pokrenuti i početi rješavati na način da se donese odluka o obnovi i natkrivanju 4-5 stadiona u HR (zagreb, split, rijeka, osijek…) na kojima bi igrali naši prvoligaški klubovi i reprezentacija, a trošak bi trebali zajedno snositi država, HNS i gradovi u kojima se nalaze stadioni.
Time bismo dobili 4-5 normalnih stadiona na kojima bi klubovi igrali svoja natjecanja, gledatelji ne bi kisnuli, a mogla bi igrati i reprezentacija (druga na svijetu!) svaki put u drugom dijelu zemlje. Što je najvažnije, uređeni stadioni privukli bi nazad gledatelje, a ne bismo se više sramotili pred svijetom da imamo najgore stadione u EU!

Zadnja izmjena: avax10 (13.2.2019. 10:58)

Ignore: KressoM, delux

neo 25.2.2010.
Dugotrajni korisnik
-

Krov za 140milijuna kuna, to je nekih cca29000m2 čelične konstrukcije po cijeni od cca 650€/m2…pa ako i od ‘Mileta’ previše je. Brat bratu to je jedno tri do četiri puta iznad prosjeka