Kraj Ubera u Hrvatskoj? Ministar Butković izjavio da rade nelegalno

Naslovnica Forum Komentari članaka Kraj Ubera u Hrvatskoj? Ministar Butković izjavio da rade nelegalno

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Iživljavanje birokrata i centralnih planera nad slobodnim tržištem koje unaprijeđuje kvalitetu života i standard svima u društvu te optimalno raspoređuje resurse. Kod nad jedino ne treba imati dozvolu za provođenje tiranije, krađu, lopovluk, nepotizam, mitomaniju, licemjerstvo, pogodovanje interesnim skupinama itd.

o tome što je legalno ili ne , odlučuje sud. sumnjam da se može zabraniti uber.

...povijest se ponavlja...

Kada je iz gradskog proračuna častio partijske glavešine to je bilo po zakonu, tako je utvrdio neovisni rvacki sud (od g. Šeksa)

Uber je sve samo ne gotov. To samo panjevi poput Butkovica misle da oni to mogu, smiju i znaju kontrolirati. Treznjenje im dolazi uskoro u obliku under cover ubera koji ce svi koristiti jer nitko ne zeli korisiti balkan radio taxi. Radio taxi i Split commie taxi uskoro ce peci bureke, a Hrvati ce biti slobodni od komu.njarskih centralno-planerskih Butkovica i slicnih neslobodarskih panjeva!

Koja farsa, vlastima smeta konkurencija taksistima a ne smeta im da su cammeo vozaci prijavljeni na 8 satno radno vrijeme a rade 12 sati i to godinama. Je li ova drzava ima imalo vjeredostojnosti uopce.


Koja farsa, vlastima smeta konkurencija taksistima a ne smeta im da su cammeo vozaci prijavljeni na 8 satno radno vrijeme a rade 12 sati i to godinama. Je li ova drzava ima imalo vjeredostojnosti uopce.

nek daju otkaz ako im ne odgovara. ne vidim u čemu je problem? ne moraju raditi 12 sati, ali većina želi da zaradi dodatni novac

...povijest se ponavlja...

Olegu je netko dao bonbonjeru pa loopeta!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Nevjerojatno je da jedan ministar živi u prošlosti. Njegovo nerazumijevanje promjena koje se događaju u globalnom svijetu, kojeg smo i mi dio, zabrinjava svakog tko se imalo bavi poduzetništvom. Poduzetnici, kako oni iz Hrvatske, tako i oni iz cijelog svijeta, mijenjali su svijet kako do sada tako i nadalje. Razvoj i evolucija se ne mogu zaustaviti nekim zakonima, pravilnicima i odlukama samovoljnih pojedinaca koji obnašaju vlast.
Digitalizacija je nešto što se već događa i ona je neodgodiva. Tradicionalna zanimanja (kao što je taxi) polako ali sigurno odlaze u prošlost. Inovativnim projektima ljudima se rješavaju problmi. Zakoni ne bi smjeli ograničavati razvoj i uvođenje inovacija u svakodnevni život. Ako ljudi žele koristiti nove usluge, država je tu samo da bi im to lakše omogućila. Štititi jedne na štetu drugih to nikako nije dobro. Ministar Butković trebao bi biti prvi koji će kreirati eko sustav u kojem će se poduzetništvo i inovacije moći razvijati i poticati. Ovom odlukom on je samo nakratko odgodio razvoj jedne usluge koja je, htio on to ili ne, neminovnost. Digitalna transformacija društva, poštovani ministre, već je tu!

New Report

Close