Kosor: Borba protiv korupcije bit će beskompromisna

Naslovnica Forum Komentari članaka Kosor: Borba protiv korupcije bit će beskompromisna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Eto i aluminijska lady Kosor priča o korupciji, obećava nekakvu borbu protiv kriminala, radnicima u Splitu obećava i obećava. A sve su to bajkovita obećanja u koja ni sama ne vjeruje, ali smješka li se smješaka. “Sve ćemo učiniti……”
itd. a i sama ima putra na glavi. Zar nije korupcija živjeti u stanu koji je otet od strane dražave prijašnjim stanarima ? Otimačinu je napravila država, u kojoj je ona premijerka i nekakva šefica, i isti stan, malo kasnije, njoj dodijelila.”Po zakonu” naravno. Gdje ti je moral premijerko ? Gdje su ti skrupuli ? O kakvoj pravdi govoriš, kakvim zakonima, kakvoj borbi protiv korupcije i kakve plotove spominješ ? Pa sve će istrage stati kod “tvog plota”. Kreni od sebe i od onih koji te okružuju. E, takav film nećemo gledati. Svi znamo da riba od glave smrdi i da se čisti od repa. Daj se makni s tom svojom lopovskom bratijom. Mislim da nema naivčine koji vam vjeruje i u jednu riječ koju izgovorite.

Mislim da jedan covjek nemoze rijesiti problem korupcije ,nego ga drustvo u cijelini mora rijesavati ,tj.svaki gradjanin u ovoj drzavi mora biti ukljucen u to i svaka dojava kriminala je pomak u suzbijanju korupcije ,zato pozivam gradjne RH ukljucite se svi u akciju ciscenja od korupcije,tada cemo vidjeti dali vrijedi to sto premijerka kaze ,da nitko nije nedodirljiv,,,

@ stefica50
slažem se ali nisam baš optimističan u tom pogledu. Kod nas je korupcija previše ‘normalna’ stvar, svatko bi radije potplatio policajca na cesti nego platio kaznu koju je napravio, platio doktora da dođe prije na red, sagradio ili dogradio kuću bez građevinske dozvole itd. Nama je tzv, ‘snalaženje’ tj. korumptivno ponašanje u genima (na žalost).

New Report

Close