Kanađani “3. maju” otkazali sva četiri broda, šteta za proračun oko 100 milijuna eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Kanađani “3. maju” otkazali sva četiri broda, šteta za proračun oko 100 milijuna eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa taj jedan brod koji je ostao neće htjeti nikada dovršiti, to je jasno. Jer nakon toga više neće biti čak ni formalnog razloga za nastavak “poslovanja”. Hrvatska antibrodogradnja.

Kako neće? Brodosplit je se dobrovoljno javio da ga završi. I onda se lijepo proda te se nadokradi jedan dio novca izdan kao garancija ! Tako da sigurno neće biti 100 mio. €, možda polovica.

Još jedan dokaz kako hrvatska Vlada laže svoje građane.

Rekli su da kriza u Agrokoru neće Hrvate koštati ni kune.

I dok su se oni lijepo dopisivali e-mailovima s borg doskočicama, na privatnoj firmi koja da propadne košta Hrvate nula kuna.

Meanwhile.

Hrvatska brodogradnja je i dalje propadala, a Plenković i razni ministri financija i gospodarstva nisu prstom mrdnuli da zaštite hrvatske interese.
Čitaj da zaštite ogromna jamstva koja su dali za brodogradnju.

Ukoliko jamstva dođu na naplatu Vlada treba dati kolektivnu ostavku jer su lagali hrvatski narod.
Očito da će nas zahebavanje s Agrokorom koštati stotine miliona eura.

Također treba pokrenuti i krivičnu odgovornost i materijalnu naplatu od hrvatskih dužnosnika koji su odgovorni za nečinjenje i ovu katastrofu za hrvatsko gospodarstvo,

“Ukoliko jamstva dođu na naplatu Vlada treba dati kolektivnu ostavku jer su lagali hrvatski narod.” pa di vi živite kolega!? Laž je jedina stalnica u (ne)radu Vlade! Oni prže lovu jer nije njihova i za istu ne odgovaraju! Moglo bi se reći da nemamo Vladu i brojne druge institucije šteta bi bila znatno manja!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close