Kamate rastu, ali svi ostaju na ‘švicarcu’

Naslovnica Forum Komentari članaka Kamate rastu, ali svi ostaju na ‘švicarcu’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Prvo te namame a kasnije ti nedaju disati. Pa tko nebi nešto jeftino a i franak je toliko porastao u razmjeru s kunom ali nije u odnosu s Eurom…pogledajt tečajeve prije 2-4 god.

106 XR, 25.07.2010. u 03:45

No u državi poput Hrvatske u kojoj je mnogo toga iracionalno i, najblaže rečeno, čudno imati sada kredit u "švicarcima" i nije razlog zbog kojega biste trebali leći na psihijatrijski kauč. Kako se vodi hrvatska ekonomska politika posljednjih 15-ak godina, psihijatrijski kauči rezervirani su za neke druge ljude.

[lol]

Rodney: I saw myself more in the capacity of a financial advisor.

Del Boy: A financial advisor ?! Bonjour Trieste ! You are beautiful, you are, Rodney ! Today, I almost clinched a deal to buy these briefcases for £175. When my "financial advisor" stuck his nose in, and advised me to pay £200. Right ? And now, having paid the £200, my "financial advisor" now advises me to chuck the bleedin’ lot in the river ! Now, with financial advisors like that, who needs a bleedin’ RECESSION ?

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

a možda mnogi ne prelaze zato što da bi to izveli treba zatvoriti kredit u chf i otvoriti novi u eur, uz sva plaćanja naknada, bilježnika, hipoteka…i još uzimajući u obzir da ako ga plaća 3-4 godine glavnicu još nije ni načeo!!
tako da bi bilo dobro da se autor teksta malo informira o stvarnoj cijeni konverzije kredita prije trabunjanja o budalastim hrvatima.

New Report

Close