Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Kamate rastu, ali svi ostaju na 'švicarcu'
Pretraživanje
Dionička društva
Prema informacijama hrvatskih banaka, unatoč većim ratama tek su rijetki korisnici kredita koji su vezani uz švicarske franke prešli na euro
djelonito 10.6.2009.
-

Prvo te namame a kasnije ti nedaju disati. Pa tko nebi nešto jeftino a i franak je toliko porastao u razmjeru s kunom ali nije u odnosu s Eurom…pogledajt tečajeve prije 2-4 god.

106 XR 16.9.2007.
-


No u državi poput Hrvatske u kojoj je mnogo toga iracionalno i, najblaže rečeno, čudno imati sada kredit u "švicarcima" i nije razlog zbog kojega biste trebali leći na psihijatrijski kauč. Kako se vodi hrvatska ekonomska politika posljednjih 15-ak godina, psihijatrijski kauči rezervirani su za neke druge ljude.

Rodney: I saw myself more in the capacity of a financial advisor.

Del Boy: A financial advisor ?! Bonjour Trieste ! You are beautiful, you are, Rodney ! Today, I almost clinched a deal to buy these briefcases for £175. When my "financial advisor" stuck his nose in, and advised me to pay £200. Right ? And now, having paid the £200, my "financial advisor" now advises me to chuck the bleedin' lot in the river ! Now, with financial advisors like that, who needs a bleedin' RECESSION ?

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0 [youtube.com]

knut 24.9.2008.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

a možda mnogi ne prelaze zato što da bi to izveli treba zatvoriti kredit u chf i otvoriti novi u eur, uz sva plaćanja naknada, bilježnika, hipoteka…i još uzimajući u obzir da ako ga plaća 3-4 godine glavnicu još nije ni načeo!!
tako da bi bilo dobro da se autor teksta malo informira o stvarnoj cijeni konverzije kredita prije trabunjanja o budalastim hrvatima.