Kako dalje ulagati u razvoj prometa da se potakne gospodarski rast?

Naslovnica Forum Komentari članaka Kako dalje ulagati u razvoj prometa da se potakne gospodarski rast?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kosorica vas ne sluša. Ona sluša Kalmetu , Žderića , Radića i slične tipove koji gledaju samo svoj interes ( Lažni rodoljubi)

Zatvoriti prometni fakultet u Zagrebu. To je cisto bacanje novca.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

“Ne se zadužiti” da bi se razvili pa će se to višestruko vratiti kasnije ako su to kapitalni pravci od širg znaćaja i imaju potncijal kako se kaže ne bi trebalo biti problema za investicije one to i traž na tržište sa ponudama istih
/ako je regija BH, SR,CR,SL/ zboravi tu nema novca neka se oni zaduže i financijski podrže projekt bit će mo sretni se pridužiti dati logistiku i naplatiti dio trošarina ili ćega već što ide ………

Nikako.

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

priča kako promet potiče razvoj kućna je ekonomija igh/žderića i sličnih gutača novca.

kad se napravi autocesta, ona sigurno nešto malo pokrene, ali trošak koji ista izaziva može nositi samo jako razvijena industrija, a mi skoro da i nemamo industrije u kojoj bi smanjenje transportnih troškova napravilo tako snažan pozitivan pomak.

prvo, dakle, treba puno, puno industrije razviti, pa da se dođe do ekonomije obujma koja bi autocestu učinila isplativom.

pravac zagreb-split je razumljivo imao moralne i političke konotacije, pa ekonomija nije morala biti u prvom planu, ali i tu se zabrljalo koliko se moglo guranjem ceste u liku te prema kalmetinim arbanasima.

ove druge ceste još veće su bacanje novca dok nema industrije, a vladini ekonomski geniji samouništenja čujem da savjetuju da industriju još treba smanjiti!

dovoljno smo sami sebe upropastili da sve novce koje zaradimo moramo dati lažnim umirovljenicima, i na održavanje infrastrukture koja se malo koristi. kirgistan je dobra usporedba u svakom pogledu.

Što će ovo biti? Slažem se sa postom Osi3 🙂 Ajd evo banka, stotka za tebe 🙂

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

New Report

Close