Kako će ministarstvo riješiti dramatičan pad mirovina?

Naslovnica Forum Komentari članaka Kako će ministarstvo riješiti dramatičan pad mirovina?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Romel, 04.10.2017. u 13:28
kako će se riješiti pitanje dodatka na mirovinu

To je barem lako . Kreditom.

Treba napraviti prozirne kontejnere da se penzići ne moraju naginjati i premetati po smeću. Ovako odmah vide ima ili nema.

Tako da ce sebi place dignuti jos malo pa ce i prinosi za mirovine biti veci

Hahaha taj uhljeb je čisti obsjenar i bezveznjak! Obećaje rješavanje problema u sustavu, koji ne poznaje niti razumije! Sigurno će smislit nekaj ingeniozno na štetu sviju!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

moju generaciju čekaju mirovine od oko 1500 kuna, kojima nitko od nas neće biti zadovoljan. Meni je osobito žao mladih; ova je država, čini mi se, smislila sve moguće načine kako da im oteža život.

S ovim lopovima na vlasti,samo cekam da se donese odluka o ukidanju svih mirovina osim saborskih,povlastenih i braniteljskih naravno.Sve ostale su teret za drzavu.
A,kako se sve ostale ukidaju ,ove se mogu znacajno i podignuti.

statistički avg mirovina je socijalna kategorija sada još mali korak čovječanstvo a veliki za ministra,proglasiti ukidanje mirovina i uvođenja umjesto njih socijalne naknade,uvesti bonove za hranu i sve ostalo.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

prije će ovaj ministar u mirovinu nego li on ili njegovi nasljednici to riješe, čovjek je totalno promašen slučaj, krivi čovjek na pravom mjestu, kao i većina dosadašnjih i sadašnjih, kad čujem samo onoga bolesnog ministra zdravstva, nije ni čudno da raja odlazi dok je još koliko toliko zdrava

New Report

Close