Jovanović: Više neću gubiti vrijeme na srednjovjekovne poglede Crkve

Naslovnica Forum Komentari članaka Jovanović: Više neću gubiti vrijeme na srednjovjekovne poglede Crkve

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Gospodine Jovanoviću,
U svome životu ne želim čuti za SDP, Milanovića, Josipovića i ostale. Ali Vama za za sve ovo dobro što činite za ovu zemlju mogu samo reći, VELIKO HVALA.
Neka Vas dragi Bog čuva.

Crkvu je lako napasti pričama da puno ima, da puno uzima i slično. Cijeli princip rada SDP je perfidno bacanje kosti u narod kao bi se skrenula pozornost od svakodnevnice i njehove nesposobnosti za postizanjme bilo čega pozitivnog. Zato se uvlače homoseksualcima i pričaju o istospolnim brakovima, umjetnoj oplodnji, naručuju i plaćaju agencije kojima pokazuju da imaju podršku i slično.Hoće poručiti “mi smo in, mi smo u skladu s trendovima, mi smo moderni”.Pogledajte njihove nastupe, izjave, kao da su izmislili telefon ili struju. E moj Jovanoviću da si ti znanstvenik objavljivao bi znanstvene radove iz medicine u svjetskim časopisima, i ne bi magistrirao u Osijeku kad u Rijeci nisi mogao.

što ste napali našeg jovan ovića? pa to što ne voli katolike i hrvatsku katoličku crkvu je njegova osobna stvar?!

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Jovu spalit na lomači[emo_smijeh]

ministar Jovanović istaknuo je kako ‘crkva niti udruge nemaju što tražiti u školama te da nema namjeru više potrošiti ni sekundu na ‘GROZD-ove neistine i dezinformacije’ i na ‘srednjovjekovne poglede Crkve na današnjicu u 21. stoljeću”.
‘Udruga koja laže, dezinformira javnost, nepozvana upada na pressice, obmanjuje roditelje, a u pozadini svega nisu interesi djece nego materijalna korist, ne zaslužuje ništa osim gnušanja i ignoriranja!’
, istaknuo je za Hinu ministar Jovanović,

***

Zar je to izjava na nivou jednog ministra Hrvatske Vlade ?

Umjesto da demokratski raspravi sa drugačijim mišljenjima roditelja djece i
Crkvom on neistomišljenike grubo vrijeđa .

Kada netko tako nasilnički nastupa uvjek se radi o pomanjkanju argumenata .

.

Ja bi predmetu umjesto imena zdravstveni odgoj dao ime Cika Jovine price za decu

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Jovanović kao da je profesor marksizma u SSSR-u.

Govor mržnje jako mu je mio.

S druge strane, očekujem principijelnost vlade pa kad civilne udruge Documenta, David, Zoran Pusić i ostali budu komentirali političko-gospodarske teme očekujem da se i njima zabrani komentiranje. Tim više što RKC ima oko 4 milijuna članova (u Hrvatskoj), a razne građanske incijative svega nekoliko.

Ova vlada više je idiokratkska nego demokratska.

jovan.ović nije dorastao funkciji ministra hrvatske vlade, krajnje je vrijeme da ga premijer zamijeni kulturnom i tolerantnom osobom koja ne gaji mržnju prema katolicima i katoličkoj crkvi prije nego što sukob eskalira jer hrvatski narod jest strpljiv, ali i strpljenje ima svoje granice!

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

Željko Jovanović Zmaj [emo_smijeh]

za djecu Cika Jova

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

A taj Jova je već u srednjoj riječkoj školi, u ime crvene partijske knjižice, ganjao razrednog kolegu koji je išao u crkvu.Smradu jedan neodgojeni komunjarski ušljivče[emo_mrgud]

Dr Alderbet Rebić u dnevniku :

Jovanović je diktator

Jovanović je mali Hitler

.

Dr Alderbet Rebić u dnevniku :

Jovanović je diktator

Jovanović je mali Hitler

barem nije prčio djecu u guzicu

http://cro.time.mk/read/1f98f689f9/4c4e8cf14f/index.html

@ tramell ,

jel možda tebe prčio u guzicu kada si siguran da je to istina ?

.

New Report

Close