Josipović pozvao premijerku da pokrene proceduru za opoziv predsjednika

Naslovnica Forum Komentari članaka Josipović pozvao premijerku da pokrene proceduru za opoziv predsjednika

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Meni se ovaj Josipović- sve više sviđa…!!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Bravo Ivo – bar netko ima muda…!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

suvisno je trositi rijeci. ivo je covjek na mjestu. jadranka mora radi stranke prosvjedovati, to je njena uloga, ona vodi stranku, pa mora malo bocnuti. lijep interview na novoj tv kod mislava baga. eto, kosor se malo povukla jer je tako najbolje. istina boli. lijepo je grubisa neki dan citira genscherove rijeci :”pa niste normalni, morat cu dati ostavvku zbog vas” i tako je i bilo nedugo zatim. u vanjskoj politici treba biti dosljedan, a teska su to vremena bila. nije jospipovic nikakvu agresiju spominjao, no cinjenica je da se smiljko sagolj 90ih za htv javljao ovim rijecima “iz hrvatske republike herceg bosne za htv, smiljko sagolj”. I nitko da nam do dan danas objasni sto je bila ta “hrvatska republika herceg bosna sa svojim celnikom matom bobanom”. Ivo Josipovic mirotvorac, bravo majstore.

…pa ne bumo to valjda opetovali…jedva smo i ove nedavne predsjedničke izbore preživjeli…
…al profesori ko profesori…oni bi stalno ponavljali… [lol]

Sve bolji mi je taj čovjek.

Goni bandu lopovo do iznemoglosti nemoj posustat i poduzmi sve da se osposobi GOLI OTOK i tamo da se smjeste svi skupa
Nemogu da zamislim da je država pokradena i zadužena još 5 koljena unaprijed a da niko za to neće odgovarati još samo toj bandi treba dati povlaštene mirovine kao nagradu

New Report

Close