Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Josipović nudi funkcionalno rješenje za kredite
Pretraživanje
Dionička društva
Dodao je kako se mnogi ne uspijevaju dogovoriti s bankom, niti se odlučuju na tužbe zato što je to skupo.
Frankie 21.3.2013.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

Ovome pravedniku odmah dodijelit odlikovanje “Pravednik medju narodima”. On je sa svojom novom pravdom ucinio vise za hrvatski narod nego Schlinder za Zidove.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

DARIO68 1.3.2013.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Dok je bio Predsjednik šutio je o toj temi.Sada nudi “funkcionalno rješenje” po kojem bi bankari i dalje mogli pljačkati ljude putem valutne klauzule.

ms4 15.2.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
100%

U povijesti hrvatske politike nitko nikad nije tako brzo nestao sa scene nakon sto je bio najpopularniji političar lijeve opcije. Doslovno je postao marginalan…sto zbog Milanoviceve kontrole medija sto zbog politike bez stava

Nikolaus 7.7.2015.
100%

Ne znam zbog cega je ovaj nebitan clanak o nebitnoj osobi dospio na poslovni.hr. Kakve to veze ima s glavnom tematikom portala? Veliki minus.

Andy 14.11.2011.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

YUsipović, Pusićka i Vrdoljak imaju zajedno podršku <0,7% birača a prostora u medijima više nego sve oporbene stranke zajedno x10.

Imunološki je trebao put Rijeke(JGL). Radi toga su ga i uništili. Zašto se ne iztraži kako je Davorin Gajnik(HNS) potrošio novce od kredita za obnovu imunološkog?! Treba pratiti trag novca i kadrova! HNS je gora pošast nego YUsipović.

Kirin 9.12.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Lignja je dobar u pisanju zakona i to ne bi trebali zanemariti kada se nudi u ovom slučaju! Pogledajte ZAMP - zakonski regulirana otimačina za korist pojedinaca dovedena do savršenstva, a kojoj je isti autor!

Velika većina deklariranih desničara u Hrvatskoj samo su ljevičari koji vjeruju u Boga.