Izjava Ivana Šukera

Naslovnica Forum Razno Ostalo Izjava Ivana Šukera

Nije odgovoran kao ministar , a jeli odgovoran kao kum županice ?

http://www.tportal.hr/vijesti/biznis/326543/Hrvatska-vrlo-brzo-nece-moci-vracati-svoje-dugove.html

Najava dizanja trošarina na gorivo i uvođenje naknade na mobilnu telefoniju nastavak je pogrešne politike koja ekonomiju gura u još dublju recesiju, upozoravaju ekonomisti Željko Lovrinčević i Damir Novotny. Vlada želi donijeti te mjere kako bi ispunila zahtjev Bruxellesa i smanjila deficit za oko 1,3 milijarde kuna

Lovrinčević smatra da je za ovu vladu već kasno da bilo što ozbiljnije promijeni, pogotovo jer ulazimo u predizborno vrijeme.

‘Ono što je trebala napraviti, aktualna vlast je trebala poduzeti na početku mandata. Bilo je nužno ići u snažnije reforme rashodovne strane proračuna bez povećanja poreznog opterećenja. Nažalost, išlo se na poreznu presiju i ekonomija se urušila’, istaknuo je Lovrinčević.

.

Ja i dalje mislim da nije Linić glavni i odgovorni krivac. Prije bih rekao da je Milanović napravio grešku kad je pomislio da će uvođenjem reda u naplati uspjeti nadoknaditi gubitak u državnoj kasi. To je njegova greška i nadam se da će platiti za to, pogotovo jer još uvijek iluzorno vjeruje da će se stvari inercijom pokrenuti nabolje. To je kao kad pokrpas rupe na Titaniku kad je vec potonuo. Mozes krpati koliko hoces, ali to ne znaci da ce isplivati na povrsinu.

Linić je kriv za mnogo toga, ali konkretno za ovaj slučaj nije (osim ako nije primio te novce).

Linić radi ono što se u Vladi dogovore, da li je to na njegov prijedlog ili ne, neznam, ali svakako Milanović nosi najveću odgovornost.

Ova Vlada je definitivni promašaj, ništa dobrog nisu napravili, nered u državi je užasan, poslovanje je drastično otežano a vremena za promjene više nema.

Nažalost ne vidim niti alternativu SDP-u…. Mislim da ćemo još dugo godina ostati zaglavljeni između dva zla…

svaki seljak kada mu se namnoži kokošinjac tekutima, izvrši dezinfekciju i dezinsekciju, e sad što građani još nemaju osjećaj da im ovaj nametnik svaki dan pije po malo krvi,to je drugi problem

Šuker brani Linića ?

Jel Linić dolazi u HDZ nakon što dobije nogu u guzicu u SDP u ?

New Report

Close