Isplaćeno im gotovo 200.000 kuna: Lažno prijavili prebivalište pa godinama primali nepripadajuću naknadu

Naslovnica Forum Komentari članaka Isplaćeno im gotovo 200.000 kuna: Lažno prijavili prebivalište pa godinama primali nepripadajuću naknadu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

po ko zna koji puta rvacki način snašla se

mi smo ipak zemlja slučaj

Ma nemoguće, zar ne varaju samo adeze i ezdepe… pa mi smo divan narod ne bi mi.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

ovo se masovno radi, a ovo dvoje su izgleda nekome stali na žulj

Tak je i onaj Dragičević iz INA pa niš!?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

ovakve stvari su u hr postale normalne.. kao i pisanje putnih naloga.. to ide u opis posla i na to se više nitko i ne osvrće.. a korištenje službenih auta, kombija, kamiona, pa i strojeva za vlastite potrebe da ne govorim od direktora do radnika.. mislim da se tome više ne može stati na kraj..

I sad ajmo, političari lopovi a mi ostali sveci. Društvo je kompletno trulo i tu nam nema pomoći. Živio sam 47 godina u Njemačkoj, nikada ni marke odnosno eura, nisam dobio od firme za prijevoz. Jedino što sam mogao je, da kod ispunjavanja zahtjeva za obračunavanje porezna navedem to kao stavku izdatka. Nitko ti ne plaća topli obrok, a radiš osam sati, pauzu ti nitko ne plaća. Isto tako darove za djecu, jubilarne nagrade (nema obaveze nego oviso isključivo o firmi), uskrsnice… Sve su ovo relikti socijalizma, koje mi i dalje uporno želimo konzumirati.

Mene samo zanima da li je ikad itko vratio (odnosi se i na ove likove sa lažnim diplomama) kriminalno otuđena sredstva svih porezni obveznika.

New Report

Close