Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Imunološki zavod kupuje zemljište usred potrage za strateškim partnerom
Pretraživanje
Dionička društva
Za izvanrednu glavnu skupštinu najavljenu za 13. ožujka predlaže se povećanje temeljnog kapitala zbog pozajmice AUDIO-a.
Mister 8.5.2006.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

đizs…

Kirin 9.12.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Ha, ha, ha koji likovi! Alan Ford i Moira Orfei su za ove ozbiljna priča…

Velika većina deklariranih desničara u Hrvatskoj samo su ljevičari koji vjeruju u Boga.

miami 19.8.2007.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Možda se unutar tvrtke odvaja proizvodnja ……jedan dio se seli,
a drugi će se prodati….!

…prodajte dionice…-kupite nekretnine!

babo65 22.1.2015.
Korisnik s iskustvom
100%

Hrpa nesposobni!

Kressho 26.11.2013.
Korisnik s iskustvom
Veliki krug prijatelja
100%

Ma ne bi baš rekao da su svi nesposobni . Imaš poduzeća poput APIS-a gdje je uredno svake godine dobit, svi primaju plaće, nikad ništa koruptivnog .. Dakle, riječ je o izoliranim slučajevima koji se protežiraju zbog interesa određenih skupina koje su nerijetko “iza zavjesa” , a uporišta nalaze u potkupljivim fiškalima u različitim sferama državne uprave.
Teško o tome mogu voditi računa par ljudi, a uostalom za takve je slučajeve ako se nešto i dokaže uvijek nadležan DORH i njegov USKOK, te MUP, a ne ne znam ni ja , Premijer, Predsjednica, Ministri ..
Dosta je to sve kompleksno iako djeluje ovako na van jednostavno. Najlakše je uperiti prstom u jednog Linića, pa reći da je uzimao provizije u PSN-ovima .. Po meni je PSN uvijek bolji nego propast i likvidacija Društva, hebe mi se ako je i uzimao provizije, to će ionako isplivati na kraju kao što je isplivalo kod drugih ..
Društvo samo počisti svoj talog, uvijek taj proces prodje nakon što se par pokoljenja izmijeni, jer je to u prirodi evolucije same.
Štos je što obično pravdda ne bude zadovoljena na način kako mali , običan čovjek očekuje u svojem nekom dječjem egoizmu.
Svijet ipak ide naprijed, zamisli samo kako je bilo u 15-om stoljeću, tamo su po Dvorovima sjedili neki kreteni totalni koji su smrdili , nisu se ni prali ni prali zube a seljake su divljaci nabadali na mačeve uredno, sumnjam da ih je tko branio, Vojska je branila Dvorove.
Da ne pričamo kako su palili ljude na lomačama, žene, olfo vještice, pa vješanja ekipe koja je kontala da je Zemlja okrugla ..
Gle , ne bih se ja mijenjao .. iz ovakvih slučajeva se može zapravoo dosta toga naučiti, prije svega kakve kompanije pikirati za ulaganje u turbulentnim vremenima.

Lukica 27.9.2011.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
100%

Ovako je i Sanader kupovao zemljište u Planinskoj…tako će i Vrdoljak završiti. Zar ne postoji najam prostora. Država ima hala i hala slobodnih…

verdi 20.3.2008.
Veliki krug prijatelja
Slab prosjek ocjena
Dugotrajni korisnik
100%

isus i marija majka bistrička. ima li iko još normalan u ovoj državi?

who dares, wins

benčić-jur 14.3.2008.
Dugotrajni korisnik
Srednji krug prijatelja
100%

Što je s vlasništvom više tisuća kvadrata opremljenog građevinskog zemljištem u Brezju (općina Sveta Nedjelja) i projektnom dokumentacijom čija je izrada Zavod koštala likvidnosti i s dolaskom tada najavljenog strateškog partnera za izgradnju nove tvornice (Pasterovog zavoda). Dali je to zemljište prodano za podmirenje dugova nastalih prema Novartisu temeljem famoznog izvoza cjepiva tog proizvođača u Srbiju i BH.

ValueWalk 21.8.2014.
Dobar prosjek ocjena
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Strateški investitori jedva čekaju da sjednu za stol sa ovakvom ekipom. Biti će kao u tesnoj koži “da im uz kafu i lopatice uvalim”

“Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed.” Nietzsche