Imunološki zavod kupuje zemljište usred potrage za strateškim partnerom

Naslovnica Forum Komentari članaka Imunološki zavod kupuje zemljište usred potrage za strateškim partnerom

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

đizs…

Ha, ha, ha koji likovi! Alan Ford i Moira Orfei su za ove ozbiljna priča…

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Možda se unutar tvrtke odvaja proizvodnja ……jedan dio se seli,
a drugi će se prodati….!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Hrpa nesposobni!

Ma ne bi baš rekao da su svi nesposobni . Imaš poduzeća poput APIS-a gdje je uredno svake godine dobit, svi primaju plaće, nikad ništa koruptivnog .. Dakle, riječ je o izoliranim slučajevima koji se protežiraju zbog interesa određenih skupina koje su nerijetko “iza zavjesa” , a uporišta nalaze u potkupljivim fiškalima u različitim sferama državne uprave.
Teško o tome mogu voditi računa par ljudi, a uostalom za takve je slučajeve ako se nešto i dokaže uvijek nadležan DORH i njegov USKOK, te MUP, a ne ne znam ni ja , Premijer, Predsjednica, Ministri ..
Dosta je to sve kompleksno iako djeluje ovako na van jednostavno. Najlakše je uperiti prstom u jednog Linića, pa reći da je uzimao provizije u PSN-ovima .. Po meni je PSN uvijek bolji nego propast i likvidacija Društva, hebe mi se ako je i uzimao provizije, to će ionako isplivati na kraju kao što je isplivalo kod drugih ..
Društvo samo počisti svoj talog, uvijek taj proces prodje nakon što se par pokoljenja izmijeni, jer je to u prirodi evolucije same.
Štos je što obično pravdda ne bude zadovoljena na način kako mali , običan čovjek očekuje u svojem nekom dječjem egoizmu.
Svijet ipak ide naprijed, zamisli samo kako je bilo u 15-om stoljeću, tamo su po Dvorovima sjedili neki kreteni totalni koji su smrdili , nisu se ni prali ni prali zube a seljake su divljaci nabadali na mačeve uredno, sumnjam da ih je tko branio, Vojska je branila Dvorove.
Da ne pričamo kako su palili ljude na lomačama, žene, olfo vještice, pa vješanja ekipe koja je kontala da je Zemlja okrugla ..
Gle , ne bih se ja mijenjao .. iz ovakvih slučajeva se može zapravoo dosta toga naučiti, prije svega kakve kompanije pikirati za ulaganje u turbulentnim vremenima.

Ovako je i Sanader kupovao zemljište u Planinskoj…tako će i Vrdoljak završiti. Zar ne postoji najam prostora. Država ima hala i hala slobodnih…

isus i marija majka bistrička. ima li iko još normalan u ovoj državi?

who dares, wins

Što je s vlasništvom više tisuća kvadrata opremljenog građevinskog zemljištem u Brezju (općina Sveta Nedjelja) i projektnom dokumentacijom čija je izrada Zavod koštala likvidnosti i s dolaskom tada najavljenog strateškog partnera za izgradnju nove tvornice (Pasterovog zavoda). Dali je to zemljište prodano za podmirenje dugova nastalih prema Novartisu temeljem famoznog izvoza cjepiva tog proizvođača u Srbiju i BH.

Strateški investitori jedva čekaju da sjednu za stol sa ovakvom ekipom. Biti će kao u tesnoj koži “da im uz kafu i lopatice uvalim” [emo_smijeh]

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

New Report

Close