Hrvati u 2015. potrošili 5,2 milijarde kuna na lijekove

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvati u 2015. potrošili 5,2 milijarde kuna na lijekove

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

odlaskom druga Zoke, doći će do značajnog smanjenja potrošnje lijekova u slijedeće četiri godine, te bi mogli ovaj iznos gotovo i prepoloviti, a sredstva upotrijebiti za nešto korisnije hrvatskim građanima, hvala Zorane unaprijed

hrbati su inaće vrlo neinformiran narod i slijepo u sve vjeruju, da ne upotrijebim još goru riječ. I sam sam hrvat pa mi je to dopušteno.

Evo kako je to u Danskoj:

Najsretniji na svijetu? Bebe spavaju vani, dječji vrtići su u šumi, ne dižu se krediti, sve zatvoreno do 18 sati!

” Danci ne nasjedaju prevarama farmaceutskih lobija i ne troše lijekove bez veze jer – od većine se stvari ne umire. To je mantra ne samo prosječnih Danaca već i njihovih liječnika. Nakon dugo godina otpora, prihvatila ju je i teta Ankica, izbjeglica iz Bosne, koja već 20 godina radi kao teta u tamošnjem vrtiću. Teta Ankica dugo je smirivala Kristinu koja je dobila slom živaca kad je u vrtiću svojeg djeteta vidjela bebu skinutu do pelena postavljenu pokraj otvorenog prozora usred zime. Bila je tamo jer joj se tako prirodno spušta temperatura! Čepiće, sirupiće i obloge, prvu pomoć svake hrvatske mame, danske mame najčešće preziru. Kao što se generalno preziru bespotrebni odlasci liječniku, zbog, recimo, visoke temperature ili vodenih kozica. Budući da se kod liječnika ne dolazi bez internetske ili telefonske najave, do njih je gotovo nemoguće doći s tako običnim simptomima. ”

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close