HocuPosao!com

Naslovnica Forum Razno Posao – ponuda/potražnja HocuPosao!com

Pozdrav svima,

Pokrenuli smo jedan studentski web projekt kako bi olaksali kolegicama i kolegama lakse pronalazenje studentskih poslova i stjecanje radnog iskustva. Citajuci po ovom forumu, naisao sam na par tekstova iz kojih se dalo zakljuciti da se radi o ljudima koji odlucuju o zaposljavanju u svojim tvrtkama, pa mislim da ste idealna skupina da nam pomognete da studentima olaksamo pronalazak posla, ali i Vama sto boljeg kadra.

Toliko od mene, a svi vasi komentari i sugestije su vise nego dobrodosle.

Posao, jednim klikom.

Poštovani, pozdravljam Vašu inicijativu oko pokretanja Vašeg projekta…Svim zainteresiranim studentima mogu ponuditi aktivnost koju u svoje slobodno vrijeme mogu obavljati iz vlastitog doma…ništa niste obavezni ali molim Vas pogledajte:
http://www.talidari.net/sfi/mg/zaradjujte-preko-interneta.html

Lijepi pozdrav,

Puno uspjeha,

Pozdrav….
Možete probat ovo …..
Ne košta vas ništa, doduše još dobijate 25 USD $ (američkih dolara) na poklon klikom na ovaj link
http://referralvibe.com/?reff=19799 ……..

Svatko, ko klikne i ispravno popuni registraciju preko vašeg linka, vi od njega dobijate po 10 američkih dolara, a isplata novca slijedi kad na računu imate najmanje 300 dolara ….
Isplata može biti preko svima več poznatog Western Uniona, Paypala, Payza-e, Moneygrama ali isto tako možete primiti i ček ….Povodom ispunjavanja registracije, molim Vas, da navedete istinito ime i prezime, da bi mogli sudjelovati ….. E-mail može biti bilo koji, samo da postoji, jer treba registraciju potvrditi ….
Više o svemu pročitajte na stranici, kad se registrujete ….
Želim vam svima puno uspjeha …..

New Report

Close