HGK odgovora Grčiću: Negativan trend u graditeljstvu se nastavlja, na razini smo iz 2002. i 2003.

Naslovnica Forum Komentari članaka HGK odgovora Grčiću: Negativan trend u graditeljstvu se nastavlja, na razini smo iz 2002. i 2003.

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Da su HGK i njegovo rukovodstvo prošlih godina bili aktivniji, možda se hrvatsko gospodarstvo ne bi ovih dana smanjilo na razinu iz prethodnih godina…

HGK ne štiti interese graditeljstva. Sastanaka Udruženja graditeljstva – nema!

A tko je kriv graditeljstvu da za vrijeme “debelih godina” ne naprave pripreme/ program za “mrsave godine”? Naime, svatko normalan je morao znati da ce kad-tad ovom investicijskom ludilu na kredit, bez ikakve ekonomske logike, doci kraj. Umjesto da se se restruktuirali udruzili i krenuli vani, oni pricaju staru mantru, sta drzava mora uciniti za njih. Napominjem samo, da su se zadnjih nelokiko godina odrzalave Olimpijske igre u Londonu i Sociju, Europsko prvrnstvo u nogometu u Poljskoj i Ukrajini, kao i pretrpane knjige narudzbi industrijskih objekata u Njemackoj. Ali zasto trazit sam posao po svijetu, kad mozes za sve svoje nesposobnosti okriviti drzavi i onda mirne duse otici na janjetinu i gemist.

HGK je samo ogroman parazit, kao trakavia kja raste i raste, iako je gospodarstvo sve slabije i slabije.
Kada smo posljednji put čitali da je HGK otpustila nekoliko ljudi jer imaju manje posla pošto gospodarstvo radi 30% manje nego 2010 g.
Da se ne govori o povlasticama zaposlenika , a posebno uprave koja je politička karaula, trenutne vlasti.
A gdje je Vidošević iz HGK.
ex. lob.pro Ivan C.

New Report

Close