Hanfa upozorava na medijsko praćenje IPO-a HT-a (objavljeno 11.09.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Hanfa upozorava na medijsko praćenje IPO-a HT-a (objavljeno 11.09.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jako interesantno, a gdje je HANFA bila do sada kada je u pitanju bila INA i ĐĐ Holding, zašto na odgovornost nije pozvala Polančeca sukladno njegovom “nespretnom” ponašanju kada je došlo do značajnog rušenja cijena dionica, tko je odgovoran sukladno tom članku zakona u tom slučaju.
Gdje je kompetentno novinarstvo i zašto šuti o tome i u čijem intersu, ako HANFA radi svoj posao neka ga radi dosljedno bez obzira ko bio na drugoj strani baš kao što to radi GuvernerHNB-a, Samodol gdje su ti muda i dali ih imaš ili to pokazuješ samo kada su u pitanju tzv. “mali ljudi”

“Cilj je Agencije da svi budući dioničari steknu pravu sliku o koristima i rizicima povezanim s ulaganjem u dionice, te da svoje investicijske odluke donose na temelju objektivnih javno dostupnih informacija.”

Agencija je zakazala u realizaciji svog cilja. Da Agencija objavljuje na svojim stranicama sve “objektivne” javno dostupne podatke (koje tek treba prevesti u informacije), tko bi ih tražio drugdje?

“Spekulativni i senzacionalistički članci učestalo sadrže neobjektivne procjene “moguće” zarade koje nisu utemeljene na relevantnim istraživanjima, te ne predstavljaju pravilno i potpuno predstavljanje svih informacija.”

Ako Agencija raspolaže relevantnim i objektivnim istraživanjima, zašto ih u ime transparentnosti ne pokaže svim budućim dioničarima? Ili pristup istraživanjima Agencije imaju samo prijatelji i rođaci šerifa Buffalo Sam o’ Dola?

"[b]Čate[/b]" su najveći problem s kojim je Lijepa Naša suočena.

New Report

Close