Građani bi mobitelom trebali prijavljivati vlasnike zaraslih oranica i dobivati nagradu za to

Naslovnica Forum Komentari članaka Građani bi mobitelom trebali prijavljivati vlasnike zaraslih oranica i dobivati nagradu za to

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo u mom selu zovu druker,a sad vidim da je strucni naziv za drukera akademik.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Drukanje i bez mobitela! Drukam Sudbenu vlast koja mi nije omogućila povrat djedovine više od 12 godina. Odnosno, sudbena vlast nije, nakon što mi je nezakonito oduzeta djedovina, vratila istu unatoč tome što je sankcionirala svog djelatnika. Sudac , koji mi je nezakonski oduzeo djedovinu, u dogovoru sa mojim prezimenjakom, moju djedovinu jednostavno je prepisao na njega. To je jedino što je do sada utvrđeno. Isti sudac je iz razloga višestrukih zlouporaba odavno sankcioniran i ne obavlja više tu djelatnost.
Na toj zemlji, koja se vodi kao oranica, naći će se šuma i šipražje! Niti je ja obrađujem niti itko drugi, jer je bivši „nasljednik“ moje djedovine u međuvremenu umro a njegovi nasljednici svjesni su da to nije njihovo i ne otimaju se za to. Sama sudbena vlast ne zna kako i što odlučiti! Da li razvrgnuti bivšu zadrugu koja je bila formalni vlasnik „oranica“ ili te „oranice“ jednostavno prepisati istinskom zakonskom nasljedniku!!!!!
O da, samo drukanje Ministarstvu pravosuđa ne znači ništa! Ono se ponaša kao da naši suci imaju apsolutni imunitet a ne ograničeni imunitet, kako je predviđeno Ustavom i pozitivnim zakonima.

drukam državu da je najveći vlasnik ne obrađenog zemljišta. ako budem slikao parcelu po parcelu postat ću milijarder.

who dares, wins

tipično za nas hrvate.niste članak pročitali pažljivo i sad papir mora trpjeti.odnosi se na one koji su dobili državne poticaje i nisu sredstva namjenski iskoristili.

A zasto bi gradjani trebali radit posao drzavnih sluzbenika?

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close