Garden odlazi iz Tisnog zbog prilično nevjerojatnog razloga

Naslovnica Forum Komentari članaka Garden odlazi iz Tisnog zbog prilično nevjerojatnog razloga

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tako je od Zadra do Dubrovnika, divlji lokalni čobanizam kao standard koji vlada Hrvatskom. Treba im napraviti autoceste, aerodrome i svu infrastrukturu koju će otplaćivati cijela država, gosti da im dođu na izvol’te – da bi divlja seoska mafijaška seljačija “ubirala novce”, po mogućnosti bez ikakvog truda, i da bi spriječila bilo kakvu konkurenciju. Prije su minirali objekte svima koji ne pripadaju seoskim mafijama, a sad im mine ne trebaju, tu je “lokalna samouprava”. Svakom psihoanalitičaru bio bi profesionalni izazov proniknuti u um divljeg seljaka koja pušta ekstremno glasnu glazbu u 7 ujutro samo da bi napakostio partijanerima i “lokalnoj samoupravi” koja to podupire.

A, šta se tu da učinit?
Ajmo domaći!!!

Evo na čiji prijedlog je to dopušteno… http://prntscr.com/joip8d sramota…

A dali dozvolu VORTEX samo da napakoste The Garden…. http://prntscr.com/joiy2r

Ako domacima ne odgovara ta odluka trebali bi otvoreno izraziti nezadovoljstvo, ako ne onda su ok s tom odlukom.

Užas! Seljačija never die!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

netko tko zna taj festival, zan da on na jednom mjestu bude do 7-8 godina…maksimalno, jer raja gubi interes biti na istom mjestu.
a sve ovo ovo ostalo je prica za raju.
p.s.
pogledajte ultra u splitu i pocekajmmo da se i tamo veli da nesto ne stima.

@Funky Misliš da bi svejedno otišli da nema treštanja Vrotex-a? Pa i iz Petrčana su otišli zbog preferencije mještana za obiteljskim turizmom. Lokalci su ih praktički otjerali. Za tih tjedan-dva pijančevanja stranaca(uglavnom Britanaca) mijenjali su veliku zaradu za obiteljski turizam, odnosno tipičnu hrvatsku turističku monotonu/neraznoliku turističku ponudu. Ok, svakome njegovo, ali nemojte onda kukati i smišljati teorije zavjere. Garden su previše ozbiljni da bi im reputaciju uništili lokalni šerifi i nabrijani miještani koji su izabrali ostati u 20. st.

New Report

Close