Evo kako će u praksi izgledati novi propisi o zabrani pušenja

Naslovnica Forum Komentari članaka Evo kako će u praksi izgledati novi propisi o zabrani pušenja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dok se ne zabrani pušenje u zatvorenom prostoru u ugostiteljskim objektima neće biti dobrog rješenja. Sve drugo je mazanje očiju javnosti ( i kupljenje donacija od nekih lobista )

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Pušački i nepušački ugostiteljski objekti i zdravo. I idi gdje ti odgovara.

pišem samo na dionicama koje držim..

Što će reći iz udruge za zaštitu pušača ? …. ovo već spada u diskriminaciju građana npr. kao rasizam.
Ako nepušači imaju svoj javni prostor , jednako tako pušači imaju pravo na svoj javni prostor !

neka puše u svojem stanu, javni prostori moraju biti bez dima cigareta jer i pasivno pušenje ubija. pušači su u 98% slučajeva nekulturni, nije ih briga puši li netko za susjednim stolom, čak vade cigarete u restoranima. dakle , jedino rješenje za naše primitivce je potpuna zabrana pušenja na ulici, u javnim objektima , u kafićima i institucijama uz rigorozne kazne. kao u americi i francuskoj. nema druge. a ovi koji kažu pušački i nepušački objekti – neka mi kažu koji su nepušački objekti u zagrebu da izađem van navečer. ima ih možda 10%, pušačkih 90%. a samo trećina hrvata puši i ta trećina terorizira dvije trećine nepušača. dakle, apsolutna zabrana pušenja svugdje osim u vlastitom domu. nećemo valjda neukim primitivnim pohlepnim ugostiteljima puštati da teroriziraju državu i javno zdravlje? svi plaćamo liječenje karcinoma pluća , jednjaka , grla i usta, srca i krvnih žila. upravo radi nemara države, a to je enormno skupo. pušačima također treba 10 puta poskupiti troškove zdravstvene zaštite i treba početi kao u UK : pušite? ok, nećemo vas zaposliti. razlog? koštate našu firmu godišnje par milijuna funti jer ste bez cigarete dekoncentrirani pa izlazite pušiti svakih pola sata, dok nepušač tih pola sata odradi. eto, tako bi trebalo, a znamo da će radi mita i korupcije ugostitelja to sve biti samo san, a i ako sve prođe, opet će ta bagra podmićivati inspektore i opet smo na ničemu. hrvatska je jedina država uz srbiju koja nije zabranila pušenje u ugostiteljskim objektima. to najbolje govori kamo spadamo.

...povijest se ponavlja...

Što se zabrana tiče najgori su mi bivši pušaći , bivši alkoholičari i bivše kurve


Što se zabrana tiče najgori su mi bivši pušaći , bivši alkoholičari i bivše kurve

istina, ali opet, pušenje treba zabraniti svuda. ili je ideja ugostitelja da nepušači sjede doma, a pušači da izlaze i zadimljuju kafiće. toga nema nigdje osim u vukojebinama bivše jugoslavije.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close