Emil Tedeschi u roku diplomirao na Njavrinu faksu

Naslovnica Forum Komentari članaka Emil Tedeschi u roku diplomirao na Njavrinu faksu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Samo rezultati govore o uspješnosti, a obrazovanje bi trebalo pomoći u tom smjeru. Očito je g. Vitković ili zavidan ili uobražen kad se tako podcjenivački odnosi prema Tedesciju i njegovim rezultatima.

Vitkoviću i mnogima koji slično misle: zar mislite da vam je diploma dokaz vaše uspješnosti ili su to prije svega rezultati rada? Uzalud sav štreberaj ukoliko nedostaje inteligencije.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

koja glupost i vi sebe nazivate poslovno poduzetničkim portalom? da išta znate znali bi ste da je diploma apsolutno bezvrijedna stvar za poduzenika, diplome su bitne onima koji će rintati za poduzenike koji žele posao za plaću i slušati šta im se kaže, prava diploma dolazi nikad jer diplomiranjem škola tek počinje neprekidno cijeloživotno učenje je ključ uspjeha u poduzetništvu a ne neki fax i diploma na njemu već dobrvoljno samostalno istraživačko učenje to će te dovesi to uspjeha.
ako vam je stalo do reputacije ovog portala odmah otkaz ovom novinaru iz ovih stopa predlažem

www.thpkr.com

Znam tko je Tedeschi (i užasno ga respektiram), za Vitkovića nikad čuo nisam (a ovo što sam sad pročitao mi je dovoljno).

diploma podizetniku ni ne treba no realno kako je mogao završit u roku i biti na čelu tako velike firme? državni fakultet tako sigurno ne bi završio


diploma podizetniku ni ne treba no realno kako je mogao završit u roku i biti na čelu tako velike firme? državni fakultet tako sigurno ne bi završio

mislite da ne bi imao "vremena" za ljetni ?

Nova Cockta Rossa koja nije "kola"

PROMO

Cockta je uvijek razmišljala na svjež način. Voli poslušati želje svojih potrošača i odazvati se na njih. Stoga je za ljubitelje osvježavajućih gaziranih pića pripremila svježe piće koje će biti kao stvoreno za tople proljetne i vruće ljetne dane.

Cockta Rossa divlje je i strasno osvježavajuće piće, a njezine prirodne arome mandarine, naranče i limuna te crnog ribiza, koji joj daje slasnu crvenu boju, osvježit će i utažiti žeđ i najžednijima.

Novim pićem Cockta Rossa Atlantic grupa želi obuhvatiti i novi segment gaziranih pića koja se udaljuju od »kole«. Ljubitelji gaziranih pića Cocktom će osvježiti svoj život, a divlje svježom Rossom dodatno će ga začiniti. Vaše novo omiljeno ljetno piće već vas očekuje na policama prodavaonica i u omiljenim lokalima.

Cockta Rossa ovog će ljeta biti pravi suputnik za gašenje žeđi na dobroj zabavi ili opušten popodnevni odmor u sjeni. Dostupna je u privlačnim pakiranjima po 0,25 l, 0,5 l i 2 l.

Neka ovo ljeto bude posebno! Kao što je poseban i jedinstven novi okus Cockte Rosse koja je divlja i još bolje osvježava. Neka svaki vaš dan bude divlje svjež uz ljetnu senzaciju, Cocktu Rossu.

evo sada je jasno što je Emil pio dok je studirao i od kuda takvi rezultati, kad navale studenti pred ispite na ovo

1991?

New Report

Close