EK se pita ima li Hrvatska strategiju

Naslovnica Forum Komentari članaka EK se pita ima li Hrvatska strategiju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kakva strategija, pa ne zna se ni koliko točno ljudi dobiva plaću iz proračuna, ni koliki je deficit, ni koliko ima parafiskalnih nameta, ni koliko će novih poreza biti uvedeno u narednih nekoliko mjeseci, a kamoli nekoliko godina. Takva birokracija ne može sastaviti nikakvu smislenu strategiju.

Strategija uhljebljivanja 2014 i “kao razoriti Hrvatsku tradiciju”. Kako ne, pa i to su strategije.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Slika je sa proglašenja pobjednika na natjecanju za najnesposobnijeg ministra u 2013. godini? Čekaju proglašenje štetočine godine(za tri prva mjesta)!?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Mislili su oni da će dugo uživati u državi APSURDISTAN
ali im je EK malo zapaprila,pa sad ne znaju šta bi,di bi
hmm

IZBORI 2014.

.

Koja komedija!? Sva ova trojica nikad nisu radila u realnom sektoru, pa kako oni jadni mogu išta napraviti…? Da tu sjede čelnici tri najveće kompanije iz realnog sektor onda bi čovjek nešto očekivao, ovako se može samo nasmijati…

Normalno da vlada ima strategiju, ovoliko gluposti niti djeca nebi bila u stanju napraviti. Strategija je da RH toliko stagnira, da nas Srbija pretekne i postane lider u regiji.

New Report

Close